fredag 31. august 2012

Alternativ behandling av vorter av alle slag

Tenkte jeg må dele en erfaring fra sommerferien, som jeg jo har fått bekreftet før, men som jeg ble ganske godt påminnet nå i sommer da jeg hjalp min nevø med problemet. Så jeg sniker inn enda et innlegg før ost- og smørinnlegget, og greier å komme meg opp i 3 blogginnlegg i august :)

Det er at vorter ganske enkelt kan fjernes med enkle midler....

Jeg sjekket alternative metoder for å fjerne disse ved at Pirke Petter satt meg på sporet. Dvs jeg kunne nok enkelt funnet informasjonen selv om jeg ikke hadde skylappene på, men PP hjalp meg å fjerne de. Det fins en hel rekke naturlige kurer som skal virke mot vorter, men jeg har kun prøvd 1 av dem, og det var den som lovde kjappest behandling. 


Jeg kunne funnet mye ekle bilder å bruke her, der i blandt masse om kjønnsvorter, men om man selv vil se slike bilder så søker man de selv opp i Google, så slipper jeg å støte folk i bloggen med slike bilder.

Vorter sies å være forårsaket av et virus, men dette er jo bare sprøyt all den tid virus ikke forårsaker noe som helst, men heller er et symptom på årsaken, dvs at det såkalte viruset er kroppens egen måte å skape balanse på der ubalanse fins og der viruset passer inn i biologien (slik jeg ser det er alle virus en del av vår DNA, og dannes fra vår DNA på ordre fra vår egen organisme, noe som betyr at alle virus er latent i oss og ikke kommer utenfra, og ergo ikke har noe med smitte å gjøre annet enn psykisk og placebomessig). Slik jeg har forstått det så er vorter et tegn på betente blodårer intet annet, så om man fjerner betennelsen så forsvinner også vorten.

Det fins altså en hel rekke med naturlige metoder å fjerne vorter på som saft fra upasteurisert ananas, hvitløksaft og masse andre, men jeg har kun testet ut en teknikk som lovde kjappest behandling og som ga meg mest logikk, og det viste seg å være rett.

Grunnen til at jeg drar ut med å fortelle dere løsningen, er fordi det er så forferdelig enkelt at man ikke kan forstå at man ikke har blitt fortalt dette tidligere, eller at leger aldri sier slikt men heller prøver å fjerne vortene med makt og aldri gjør noe med selve betennelsen som er årsaken til vorten (og kostnadene løper).

Metoden tar alle vorter, uansett hvilke størrelse, kjønnsvorter så vel som vanlige vorter. Trikset er å bruke eddik direkte på vorten. Slik  jeg har forstått det, kan ikke vorten leve når den behandles med eddiksyre, og eddiksyren skal dempe betennelsen. Beviselig har jeg sett flere vorter dø på denne måten.

Eplecidereddik kan brukes til så mangt, fjerning av vorter er bare en av de supre egenskapene eddik har, og andre egenskaper vil jeg nok komme tilbake til siden. Det er absolutt ikke dumt å bruke eddik daglig i maten, og den beste eddiken er selvsagt økologisk, ufiltrerert og upasteurisert slik alle eddiker som selges hos tidsporten.no er :)


Men for å beskrive dette, så tar det altså alle vorter uansett størrelse, men se for deg en helt vanlig vorte på 3-5 mm i diameter, og jeg skal si deg at innen 2-3 dager skal den være historie og aldri komme tilbake igjen om man gjør ting skikkelig. Man tar en bomullsdott stor nok til å dekke hele vorten, og dynker bomullet i eddiken og legger over hele vorten og sikrer med tape eller plaster så den ikke faller av. Det er tilstrekkelig å ha dette på gjennom natten, og la vær om dagen, skjønt ting går jo fortere om man har det på om dagen også. Det første som skjer er at vorten blir hvit og ser syk ut, dette skjer normalt etter første behandling gjennom natten. Det neste som skjer er at den blir svart, og da er den død og kan pirkes av. Vær sikker på å fjerne alt det svarte med røtter og hele rukkelet. Best er nok å vente til den faller av av seg selv, men jeg vet at de fleste barn ikke greier å vente på det og bare piller den av. Er det åpne sår i vorten så vil eddiken svi i såret, så det er best å la den falle av av seg selv slik at man ikke lager åpne sår. Det svir ikke så mye at det er uutholdelig, man kan vel gjerne si at det svir godt iom at man vet at sviingen er forbigående og det er vorten også :)

Kjønnsvorter har ingenting med sexuell kontakt å gjøre, men har med betennelser i det området å gjøre. Mange slike vorter kan nok være vanskelig å behandle med eddik, men hva jeg har lest om dette så er det mest vanlig med slike på tørre områder rundt kjønnsorganer og anus, så umulig skal det ikke være (selvsagt vanskeligere om slimhinner, penishode, og vaginaåpning er angrepet med vorter, men eddiken kan ikke skade, så jeg ville funnet meg en måte å få det til på. Det er altså ikke noen grunn til å ha sexuell skam grunnet om man har kjønnsvorter, men det er en grunn til å se på hvorfor man skulle ha betente plasser i området som vortene vokser ut fra.

Denne informasjonen er bare for viktig til å ikke spre, og absolutt alle mennesker i verden burde vite dette som er den billigste og kjappeste behandlingsformen som fins (meg bekjent), og man har deretter ingen arr og huden blir som før.

Jeg håper dette innlegget mitt er med på å fjerne 100-vis av vorter i ukene som kommer, og 1000-vis av vorter i tiden som kommer da innlegget forhåpentligvis får rangering i søkemotor når folk søker etter behandling av vorter og at de som leser dette forteller det til alle de man treffer som har vorter på seg selv eller familiemedlemmer. Fortell det til legen også, og få denne til å innse fakta slik at også leger begynner med vettuge tips.

Lykke til med en vortefri fremtid :)

143 kommentarer:

Anonym sa...

Guttungen har en som er 1,5 cm i bredde - skal teste på den. Høres dog litt vondt ut om hele den greia skal falle av og etterlate seg et krater...

Christer sa...

Heisann, det blir et krater, men det forsvinner når ny hud dannes. Det gjør ikke vondt i det hele tatt når vorten faller av, den løsner bare. Eneste smerten man kan fle er svie om det er åpent sår i vorten. Vorten du beskriver er noe større enn de jeg har sett effekt på, så fint om du kommenterer tilbake hvor mange dager det tar før den er svart og faller av :) Bomullet må være dynket slik at det ikke tørker gjennom natten...

Anonym sa...

Funker dette på såkalte "skin tags" også?

Christer sa...

det vet jeg ikke, men jeg er ganske sikker på at det ikke gjør det iom at det er en helt forskjellig ting. Det virker på vorter ved å ta betennelsen som forårsaker at vorten dannes, men hva som er årsak til skin tags vet jeg ikke, så det kan jeg ikke svare på da jeg aldri har undersøkt hvordan man kan fjerne slike. Kanskje denne siden kan hjelpe deg? http://www.squidoo.com/how-to-remove-skin-tags-safely-and-painlessly

Reminiscence sa...

Takk for tipset! Min datter har hatt en stor vorte på kneet som vi har forsøkt å fjerne uten hell med dyre midler fra apoteket (pensling, frysing osv..). Hun sov en natt med eddik på bommulsdott. Etter første dag ble den mindre, og andre dag var den borte. Helt uten smerte!

Christer sa...

Takk for kommentaren, slike trengs for at folk skal skjønne at dette virker :) Kan tenke meg det var deilig å få den vekk endelig :)

Anonym sa...

Interessant:-) Hva med fotsopp-virker det på det? Og vet du hva det skyldes?

Christer sa...

Hei, hva jeg vet virker det ikke på sopp, men vil tro at kokosolje gjør det og generelt på hudsopp. Årsaken til sopp i huden må jo være en eller annen slags ubalanse som gjør at soppen kommer der for å bryte ned vev. Hva som er årsaken til ubalansen vet jeg ikke, men jeg er sikker på at det har med en ubalanse å gjøre. Jeg vil tro at huden generelt er i ubalanse, og da bør man ernære huden innenfra via mettet fett, gelatin, kraft og ellers sunt tradisjonelt kosthold. Eddik dreper sopp, det gjør den, men jeg er veldig usikker på om det gjelder hudsopp, men det er jo bare å prøve. Jeg hadde personlig testet med kokosolje ;)

Anonym sa...

Hei
Kan man bruke vanlig eddik på "intime" områder for fjærning av vorter

Christer sa...

Ja eneste utfordring er å få festet bomullsdotten slik at vorten er dynket i eddik natten gjennom, men får du det til så skal vorten forsvinne i løpet av få dager. Er det en vorte, så tar eddiken den i løpet av kort tid, men det er viktig at vorten dynkes i eddik natten gjennom, det holder ikke å pensle vortene med eddik.

Anonym sa...

Okay
Hvordan type eddikk kan brukes da,det er jo 2 stk "styrker" på den vanlige blanke

Christer sa...

Bruk vanlig 5% eplecidereddik.

Anonym sa...

:-)

Anonym sa...

Takk for tips! Har en veldig vond vorte på helen, hvor det bare har vært en liten prikk på huden og en stor øm "kul" under huden. Har prøvd schollplaster, fotpleier som skar vekk flere ganger, og brent med co2 laser. Etter at laserdamen brant 1 cm inn i foten sist for å brenne vekk vortekjernen er det vondere enn noen gang.. :( Vil eddik virke i dybden også eller bare på overflaten? Kan jeg gå med det natt og dag for å få fortgang?

Christer sa...

Ja du kan gå med det natt og dag, da går det bare fortere. Eddiken tar hele vorten med røtter og rubbel og bit, den kan pilles av når den er svart, og da etterlater den seg et lite krater som mest sannsynlig bare gror som et vanlig sår og krateret forsvinner.

Anonym sa...

Takk for raskt svar! Håper virkelig dette funker - i så fall lover jeg å melde tilbake :)

Hilde sa...

Jeg deler min erfaring;
min datter på 1,5år hadde noen plagsomme mollusker, hun klødde på dem, rev hull og de spredde seg som ild i tørt gress! Nå var gode råd dyre og jeg penslet eplecidereddik på molluskene. Dessverre førte bare dette til at det gikk det hull på molluskene og ny spredning skjedde nokså raskt. Plutselig kom jeg til å tenke på brennesle-teen min og at den skal være god utvortes også! Noen kvelder på rad brukte jeg brennesle-avkok til å vaske over molluskene og jammen trakk de seg tilbake alle som en!

Christer sa...

Så gledelig at det hjalp, fint at du deler erfaringen her inne, sikkert fler som setter pris på slike tilbakemeldinger.

Anonym sa...

Kan dette også gjelde for Føflekker o.l?

Christer sa...

Nei, jeg kjenner bare til at det virker mot vorter.

Anonym sa...

Må bare innrømme at dette hadde jeg liten tro på, men etter 5-6 dager med denne behandlingen er vorten borte. Ble helt svart etter 2-3 dager og begynte deretter å falle av. Helt utrolig at det var så enkelt.

Christer sa...

Jepp og like utrolig er det at denne informasjonen som er lett tilgjengelig ikke fortelles av leger mm

Anonym sa...

går det an å dynke en sann "sminkepads" med eplecidereddikk, istedet for bomullsdott ?

Christer sa...

Ja så lenge den holder vorten fuktig med eddik gjennom natten så fungerer det fint :)

Anonym sa...

jeg har brukt den metoden nå hver natt i ca 4 dager. Nå har det begynt å komme mange små svarte flekker på den. Er vorten dø da? Skal jeg fortsette med "behandlingen" etter den har blitt svart?

Christer sa...

Når den er svart er den død og kan lett pirkes av. At den blir svart er tegn på at røttene dør :)Først blir den hvit, så litt svart og til slutt helt svart :)

Anonym sa...

faller den av etterhvert, eller må den pirkes av?

Christer sa...

Den faller av av seg selv om du ikke pirker den vekk.

Anonym sa...

jeg har brukt dette i ca 10 dager nå. den har ikke falt av men er helt svart og har. Skal jeg bare pirke den av nå? eller vente litt til, og fortsette med behandlingen

Christer sa...

da regner jeg med den er død, så ville pirket den vekk, få med røttene, dvs alt som er svart.

Anonym sa...

nå har jeg pirket vekk vorta, og klippet ut alt rundt (tror jeg). der vorta var er det ikke en eneste svart prikk, som jeg ser. er den nå borte ?

Anonym sa...

jeg glemte noe i det første spm. eg har ikke klippet vekk absolutt alt på en måte det som er rundt vorta, bare selve vorta og litt rundt, må jeg ta alt rundt vekk?

Anonym sa...

hvis jeg klipper den av, må jeg pirke vek røttene, og vis hvordan ?

Christer sa...

Syns klipping høres drastisk ut, når alt det svarte er vekke så er vorten vekke, det er kun vorten som blir svart og hele blir svart når du behandler den lenge nok og normalt skjer det fort. Den skal være vekke nå :)

Anonym sa...

jeg har nå fjernet selve vorta, ved å pirke den lett av. men der vorta satt ser det ut som det er et par bitte små røde prikker. jeg har heller ikke fjernet på et måte den skortpa som rundt vorta. er det noe farlig med de rød prikkene , kan vorta komme tilbake?

Christer sa...

røde flekker er normalt, alt vevet som er vorten blir svart og ikke rødt. Det rød er nok såret etter vorten og det heler seg i løpet av noen dager :)

Christer sa...

Fjern alt som blir svart så er det ok. Årsaken til betennelsen er muligens ikke borte, så da kan vorten komme tilbake, men eddiken tar betennelsen :)

Anonym sa...

jeg prøvde dette, en veldig lang stund. endelig var vorta borte å det var bare et lite "hull" der vorta hadde vært, plutselig etter 5 dager kom den tilbake. har jeg gjort noe feil??

Christer sa...

Nei ikke nødvendigvis feil iom at vorten oppstår der grunnet en betennelse. Om ikke betennelsen er blitt borte er det logisk at vorten kan komme tilbake, eller vorter kan oppstå på andre plasser i nærheten. Jeg ville behandlet den igjen og gjerne lenger slik at all betennelsen forsvinner. Betennelsen kan selvsagt komme tilbake om årsaken til den ikke er borte, og da må man lete dypere etter årsaken til betennelsen, og da er ikke jeg rette mann til å svare på det.

Anonym sa...

Hei, jeg har ei jente som har en liten mollusk nær øyet - hvordan vil det være å behandle denne med eddik?

Christer sa...

Meg bekjent kan ikke mollusker fjernes med eddikbehandling. Vorter oppstår grunnet betennelser, og eddiken tar betennelsen. Mollusker har andre årsaker som jeg ikke kjenner.

Anonym sa...

Heisann!
Jeg hadde kjøpt meg sånn frysegreie på apoteket til et par hundre kroner, og den fungerte ikke i det hele tatt. Så jeg bestemte meg for å prøve ut din metode. Den er helt utrolig effektiv, men den er ikke helt bort enda og jeg lurer på noe.

Jeg helte eddik på vorten nå på fredag, lørdagsmorning var den helt hvit. Jeg tok av bomullsdotten og tok på en ny porsjon med eddik, på søndagen var den svart og jeg fikk den av på null komma niks. Vorten har nå etterlatt seg et lite hull fylt med røtter. Jeg begynte da å skrape de vekk, men det var så masse også begynte jeg for å blø. Så jeg antok at de ikke var helt dø enda. Jeg tok dermed en ny prosjon eddik som jeg lot være i hele søndag, men denne gangen svei det ganske mye til tider pga det var helt åpent, men det gikk helt bra. Men i dag har jeg samme problemet, røttene sitter godt fast og jeg får ikke skrapt de vekk.

Hvilke redskap bruker du for å skrape de vekk?
Trenger jeg å ha enda mer eddik på den? (huden rundt vorten har blitt helt knall rød og ser ikke så bra ut for øyeblikket.

Christer sa...

Jeg vil ikke tro det er røtter, de ville vært svarte de også. Gropen er helt normalt, den vokser ut igjen. Jeg tror nok den vorten er en saga blott, mulig den dukker opp andre steder om ikke betennelsen er borte. Eddiken fjerner betennelsen og dermed også vorten. Det svir fordi eddiken kommer inn i såret.

MartinF sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Anonym sa...

Det var imponerende raskt svar! Og takk for infoen. Jeg vil gjerne være 100% sikker på at dette ikke er røtter, så jeg legger ved et ganske så ekkelt bilde av den hvis det er okay? Det ser litt ut som ett arr, men for 5-6 timer siden var den ikke så "tørr". Hvorfor er den slik? Er ikke dette røtter? Jeg har ikke skrapet vekk noe svart/røtter borsett fra da jeg tok vekk selve vorten i 1 og samme drag.

http://i42.tinypic.com/s3euq1.jpg

Christer sa...

Hvis disse såkalte røttene er hvite tror jeg ikke de har noe med vorten å gjøre, når vorten er svart så er den død, og jeg kan ikke forestille meg at røttene ikke døde i samme slengen. Det at du kunne pirke vorten vekk er beviset på at røttene har sluppet taket, jeg tror nok de trådene du ser er noe helt annet enn vorterøtter. Jeg ville slappet av og ventet. Om betennelsen enda ikke er borte kan vorten komme tilbake, men den vorten du har behandlet er jeg sikker på at er død, og om det kommer ny vorte så kommer den i området i nærheten vil jeg tro, men ikke på samme plass.

Man må forstå at vorten er der grunnet en betennelse og ikke noe virus av noe slag, og når betennelsen fjernes som eddiken gjør så forsvinner vorten. Årsaken til betennelsen derimot kan jeg ikke skrive under på at eddiken fjerner, da du kan ta knekken på betennelsen ett sted, for at den så flytter seg. Beste er nok å ha fokus på å ernære seg skikkelig samtidig som man fjerner vorter etter ønske med eddik. Vorten blir alltid først hvit, og deretter svart når den er død, og eddik er garantert beste behandlingsmetode for vorter, men du må nok lete lenge etter en lege som forteller det, eller i det hele tatt vet det iom at de er indoktrinert til å tro at vorter er grunnet virus, og at virus kommer utenfra og smitter, men det er altså ikke tilfelle iom at virus er ens eget dna som omkodes grunnet det miljø de lever i. Altså forpest cellemiljøet med miljøgifter osv, så oppstår det som kalles virus, det er altså dine gener som danner viruset og ikke noe som kommer gjennom såkalt smitte, og det gjelder alle virus ikke kun det virus som kan finnes i en vorte. Viruset som de kaller det oppstår grunnet betennelsen, og viruset er kroppens egen doktor. Men legemiddelvitenskapen vil ikke at folk skal vite at det er slik det henger sammen, iom at de da vil gå konkurs :)

Anonym sa...

Takk for utfyllende svar! Føler meg ganske lettet nå, og takk for effektiv og ikke minst billig behandlings tips:)

Christer sa...

Bare hyggelig, jo fler som skjønner hvordan ting egentlig henger sammen, jo bedre er det, så jeg har fått min lønn :)

Anonym sa...

hei, jeg har fryst vorten sånn ordentlig hos privat klinikk etter et halvt år med vorteplaster og frysning hos vanlig lege og frysning hjemme:) men nå som jeg har fryst den ordentlig så har det kommet en stor blemme! den har vært der i et par dager, men jeg bare lurer på - fungerer dette trikset på blemmer også?:)

Anonym sa...

Idag har jeg startet med denne eddik behandlingen. Har 6 vorter på rad under foten, er spent på om de blir borte!

Anonym sa...

Man sier at vorter har ikke røtter

Anonym sa...

Et kraftig vitamin tilskudd skal taes samtidig med vortebehandling.Ble anbefalt acai jus ,men den selges ikke i Norge.Drakk den bare en gang,den var sterk,ble svimmel.En stipendiat fra nabokontoret skal reise til utlandet,så får noen flasker fra ham.

Anonym sa...

Man sier at vorter har ikke røtter

Sol sa...

Jeg brukte eddikessens på en vorte jeg hadde 1cm over klitoris. Den ble helt hvit og falt av kun etter 1,5time.. Kanskje litt overdreven behandling, men den måtte bort!

Anonym sa...

Jeg har lyst til å prøve denne metoden på en vorte jeg har på handa. Men nå har jeg brukt middelet "vortefri" (kjøpt på apotek) på den én gang. Lurer på om jeg kan gjøre dette nå som jeg allerede har hatt på et annet middel? Vorten har noen mørke prikker i midten. Håper på svar!

Christer sa...

Du kan bruke denne metoden selv om du har brukt ett annet middel ja. Poenget er å drepe vorten slik at hele blir svart og detter av, og det greier eddiken.

Anonym sa...

Kommentarfelt med bok og/eller filmlinker –
http://liveneshage.blogspot.no/2013/12/vinner-av-logokonkurransen-til.html
http://liveneshage.blogspot.no/2013/11/bakerrebellene-logokonkurranse.html
http://liveneshage.blogspot.com/2013/09/naturkjttvarer-fra-juffinger.html?showComment=1380464670696#c5703614302327760480
http://liveneshage.blogspot.com/2013/08/ostekrisen.html?showComment=1379116804123#c2011465611404908884
http://liveneshage.blogspot.no/2012/10/kampanjer-lagerstenging-grunnet.html
http://liveneshage.blogspot.no/2012/10/en-oppklaring-rundt-gluten-er-pa-sin.html
http://liveneshage.blogspot.no/2012/09/bokomtale-secret-life-of-plants.html
http://liveneshage.blogspot.no/2012/09/apent-for-ny-import-av-ost-og-smr-fra.html
http://liveneshage.blogspot.no/2012/08/kefirbrd-videre.html
http://liveneshage.blogspot.no/2012/01/kumelk-en-serie-pastander-omkumelk.html
http://liveneshage.blogspot.no/2014/01/livlige-kommentarfelt.html
http://liveneshage.blogspot.no/2014/03/ost-smr-bakeri-og-mer.html
http://liveneshage.blogspot.no/2014/05/bakeri-ost-smr-og-facebookgruppen.html
http://liveneshage.blogspot.no/2014/06/bakerioppdatering.html
http://liveneshage.blogspot.no/2014/08/da-er-bakerrebellene-endelig-apnet.html
http://liveneshage.blogspot.no/2014/07/informasjon-om-smr-og-ostesalg-ny.html
http://liveneshage.blogspot.no/2012/08/alternativ-behandling-av-vorter-av-alle.html

Om nedlastingsprogram som forenkler nedlasting av filer, og programmer som leser og/eller konverterer epub og mobi til pdf -
http://liveneshage.blogspot.com/2014/06/bakerioppdatering.html?showComment=1403394974687#c6679772749739952352

PP

Anonym sa...

Homegrown Humus: Cover Crops in a No-till Garden (Permaculture Gardener Book 1) by Anna Hess
English | Dec 7, 2013 | ISBN: n/a | ASIN: B00B1G9HOC | 80 pages | PDF | 3.97 MB

Homegrown humus is easy with cover crops!

Cover crops are a simple, cheap way to boost your soil's organic matter, to fight weeds, to prevent erosion, to attract pollinators, and to keep the ecosystem in balance. Unfortunately, most information on growing cover crops is written for people who plow their soil every year and are willing to spray herbicides. You can get all of the same benefits in a no-till garden, though, if you're clever.

Homegrown Humus details five no-till winners in depth --- buckwheat, sweet potatoes, oilseed radishes, rye, and oats. Profiles of other species suggest gardening conditions when you might want to try out sunflowers, annual ryegrass, barley, Austrian winter peas, crimson clover, cowpeas, or sunn hemp as well.

Meanwhile, the book delves into finding cover-crop seeds, planting cover crops in a no-till garden, and easily killing cover crops without tilling or herbicide use. Understanding the C:N ratio of cover crops helps determine how long to wait between killing cover crops and planting vegetables, as well as how to maximize the amount of humus you're adding to your soil.

Cover crops are an advanced gardening technique bound to increase your vegetable yields, but are simple enough for beginners. Give your garden a treat --- grow some buckwheat!

http://uploaded.net/file/6exl12v1
http://www.nitroflare.com/view/F645AF5CA50700F/homegrown-humus-cover-crops-in-a-no-till-garden.pdf

The Yoga Back Book: The Natural Solution to Freedom from Pain by Stella Weller
English | 2012 | ISBN: 1573245763 | 192 pages | EPUB | 8,5 MB

According to Consumer Reports, 80 percent of all adults suffer from back pain. For those millions, The Yoga Back Book offers a complete guide to back care with guided yoga stretches, exercises, and other relaxation techniques. Stella Weller's sensible approach offers a gentle yet effective way to spinal health without drugs or surgery.

The exercises in the yoga back book have been carefully selected to help heal problem backs. By following this easy course, readers will effect a gradual stretching, strengthening, and relaxing of the back, which can ease away the causes of back pain.

The Yoga Back Book features:

Tips for basic back care--including nutrition for a healthy spine
Techniques easily incorporated into daily life
Simple lessons on how to sit, stand, bend, get up, and lie down without causing pain or undue stress on your back
How the back works and what can go wrong
120 black and white photos illustrating each yoga pose
For anyone with back pain, The Yoga Back Book offers a complete course in managing back problems in one easy-to-use volume.

http://www.nitroflare.com/view/C8899506F8923B9

PP

Anonym sa...

PP- jeg har akkurat bestilt en bok av Ertesvåg og tenkte jeg skulle google om du har skrevet noe om det tidligere. Og det har du, vettu, som jo ikke er så rart siden det er via inspirasjon fra deg at boken ble bestilt. Det rare er vel heller at jeg for en gangs skyld klarer å finne det jeg googler. Og via det kom jeg over en kommentar til en idaE. Og så lurte jeg på om dette er noe jeg også kunne få lov til?

"Vil du prøve deg på Seth har jeg en del e-bøker jeg kan sende via mail, da de er såpass små. Gi beskjed om det er av interesse. Jeg har også noen større, samt en samling av den første serien (The early sessions - se på boklisten via link her - http://www.nirvikalpa.com/content.php?page=seth) som jeg kan laste opp på online server. Jeg har også flere av Carlos Castaneda, om dette skulle være mer interresant

(…)

HeksePetter
"
Novisen

Anonym sa...

Til Snurre Sprett
Takk for at du deler, jeg så ikke kommentaren din før nå.
Hilsen mor til to i din gamle hjemby

Anonym sa...

Gelatin -
http://augmentinforce.50webs.com/Gelatin.htm
http://www.foodrenegade.com/gelatin-healthy-protein-powder/
http://raypeat.com/articles/articles/gelatin.shtml
http://www.functionalps.com/blog/2012/03/12/gelatin-glycine-and-metabolism/
http://www.thedoctorwithin.com/collagen/Collagen/
http://voices.yahoo.com/eat-gelatin-meals-better-health-2330495.html
http://www.ergo-log.com/gelatinegh.html
http://www.peptan.com/en/peptan-for-professionals/information-downloads/downloads/brochures/
http://www.crossfitsouthdelta.ca/2012/06/gelatin-broths/
http://www.naturesdose.com/gelatin-as-a-whole-food-supplement/
http://healthmad.com/nutrition/10-health-benefits-of-gelatin/
http://girlmeetsnourishment.com/gelatin-benefits/
http://www.yourdoctorisaliar.com/sitebuildercontent/sitebuilderfiles/YourDoctorIsALiar.pdf (fra side 438)
http://butternutrition.com/bone-broth-a-gelatin-rich-elixir/
http://butternutrition.com/what-you-dont-know-about-gelatin-may-hurt-you-5-things-you-need-to-know/
http://eatplaylovemore.com/2013/10/06/gelatin-your-new-best-friend/
http://www.savorylotus.com/gelatin-do-you-know-this-superfood/
http://valtsus.blogspot.fi/2013/12/glycine.html
http://caloriesproper.com/protein-dilemma-sleepy-or-smart-gelatin/

http://www.westonaprice.org/mentalemotional-health/meat-organs-bones-and-skin
http://www.ergo-log.com/glycine-boosts-reaction-time-with-lack-of-sleep.html
http://www.ergo-log.com/three-grams-glycine-improves-your-sleep.html
http://www.ergo-log.com/improve-sleep-glycine-memory-will-work-better.html
http://www.judytsafrirmd.com/gelatin-for-anxiety-sleep-and-appetite-suppression/

PP

Anonym sa...

Jeg nevnte dette til Ida fordi hun allerede hadde mailadressen min. Tilstrekkelig mange personer har funnet de 2 mailadressene jeg har postet i kommentarer til at det omtrent renner inn mailer daglig i mailboksen.

Apropos det skjulte Norge:

Hvem styrer Norge -
http://www.nyhetsspeilet.no/2013/06/verdens-ledende-bankfamilier-krig-as/
http://www.riksavisen.no/?p=8465
http://sos-at.blogspot.no/2007/11/true-story-of-bilderberg-group.html
http://www.abcnyheter.no/nyheter/2013/06/03/na-skal-maktmenneskene-moetes-i-bilderberg-gruppa-igjen
http://www.nettavisen.no/na24/662107.html
http://www.nyhetsspeilet.no/2010/05/alt-om-arets-bilderbergmøte/
http://www.nyhetsspeilet.no/2009/05/arets-bilderbergm%c3%b8te-er-over-og-deltagerne-er/
http://www.abcnyheter.no/Meninger/Borger/110613/bilderberg-tror-erna-blir-statsminister
http://www.vg.no/nyheter/innenriks/kongehuset/letter-paa-bilderberg-sloeret/a/10095288/
http://www.riksavisen.no/?p=543
http://www.nyhetsspeilet.no/2011/11/bilderberger-siv-jensen-tar-nyhetsspeilet-i-forsvar/

http://www.nyhetsspeilet.no/2010/11/microchip-er-dyrets-merke/comment-page-39/#comment-69353
http://www.nyhetsspeilet.no/2012/11/22-juli-avslort/
http://www.riksavisen.no/?p=10028
http://www.riksavisen.no/?p=10417
http://en.ria.ru/world/20110723/165350450.html
http://www.intmensorg.info/norway.htm

En rimelig “unik” vinkling av vikingenes opphav –
http://www.riksavisen.no/?p=160

Eksempler på norske, jødiske sionister og medlemmer av Bilderbergergruppen, som alltid har kontrollert og fremdeles kontrollerer norske banker, og dermed norsk økonomi –

Melander, Johan A. - Administrerende direktør i den norske Creditbank 1954–80
Nielsen, Sivert A. - Ass. Norges Bank, banksjef i Bergens Privatbank 1966–76
Getz Wold, Knut – Sentralbanksjef i Norges Bank 1970-1985
Moursund, Tor – Administrerende direktør Romsdals Fellesbank 1966–70, banksjef i Christiania Bank og Kreditkasse fra 1970, adm. direktør 1977–90 og styreleder 1990–91

Inger E. Prebensen - Ansatt i Williams and Glyn's Bank, Ltd. i London i 1974, administrerende direktør i Kjøbmandsbanken, administrerende direktør, og senere også viseadministrerende direktør i Norges Postsparebank; flere toppstillinger i jødiske Rothschild’s ”Det internasjonale pengefondet”

Gjedrem, Svein - Banksjef i den (Rothschild eide) norske sentralbank, og leder av Norges banks hovedstyre 1999-2010
Auser, Svein - Administrerende direktør, DnB NOR ASA

Clemet, Kristin - Prosjektkoordinator ved etableringen av Finansbanken 1986–1987

Kreutzer, Idar - Administrerende direktør, Storebrand ASA

http://www.nyhetsspeilet.no/wp-content/uploads/2010/05/1954-2010_Bilderberg-Meetings-Participant-List.doc

PP

Anonym sa...

Mor til 2 i min gamle hjemby -

Det forskning viser så langt er at midlertidig/akutt forhøyet nivå av serotonin og stresshormoner er involvert I vasovagal synkope. Også hypersensitivitet for insulin er involvert i en del tilfeller. I begge er stress involvert, både følelsesmessig så vel som blodsukker/insulinubalanser, inkludert da en sannsynlig underliggende mangel på næringstoffer som kontrollerer blodsukker og/eller insulinnivåene.

Mangel på tilstrekkelig mengde magnesium, så vel som en del B vitaminer, er den vanligste årsaken til både hypersensitivitet for insulin så vel som insulinresistans/hyposensitivitet. Og magnesium forbrukes i høy grad under stressopplevelser, samt forsvinner via urinen i høyere grad enn naturlig. Motsatt er magnesium og flere B vitaminer involvert i kontrollmekanismer for stress, slik at mangel fremmer hyperreaksjon/overdreven reaksjon på alle former for stress, følelsesmessig og inkludert næringsrelaterte og blodsukkerubalanser.

Et mer næringsrikt kosthold, samt animalsk protein (slik at hormonet glukagon, som stimuleres av proteiner, forhindrer at insulin (som stimuleres av både karbohydrater og proteiner) tar alt sukkeret fra blodet, hvilket fremmer stresshormonrespons og symptombildet som kalles hypoglykemi) og evt mettet og/eller dyrefett i hvert måltid (gjør at karbohydrater slippes senere ut av magesekken til tynntarmen, og i små intervaller, snarere enn alt på en gang, hvilket fremmer raskt blodsukkerstigning), for å balansere virkningen karbohydrater/sukker har på blodsukkerbalansen

http://europace.oxfordjournals.org/content/9/2/83.long
http://www.baillement.com/dossier/neurocardiogenic.html
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/8922923

PP

Anonym sa...

Til alle dere som har latt dere inspirere av PirkePetter og hans kunnskap:

Hva gjør dere i situasjoner der en eller annen fortapt sjel prøver å lære dere noe om mat, ernæring og sykdom?
Jatter dere med, eller prøver dere å formidle PirkePetters kunnskap?

I barnehagen til mine to minste er det barn med melkeallergi og glutenallergi. På foreldremøtet skal en av disse foreldrene holde et foredrag og barn og ernæring, med fokus på allergier.

Jeg har lyst til å gå på foreldremøtet (mye annen viktig informasjon jeg vil ha med meg), men jeg vet ikke om jeg klarer å sitte og holde kjeft om det som kommer til å bli sagt om ernæring. Samtidig ønsker jeg jo ikke å ødelegge foredraget eller lage pinlige situasjoner for foredragsholderen (dette er mennesker jeg kjenner og treffer nesten daglig).

Hva gjør dere i lignende situasjoner?
Hva slags respons får dere som prøver å videreformidle PirkePetters kunnskap?

Propellus

Anonym sa...

The Kaiser's Holocaust: Germany's Forgotten Genocide and the Colonial Roots of Nazism by Casper Erichsen, David Olusoga
Requirements: ePUB reader, 9.9mb
Overview: On 12 May 1883, the German flag was raised on the coast of South-West Africa, modern Namibia - the beginnings of Germany's African Empire. As colonial forces moved in , their ruthless punitive raids became an open war of extermination. Thousands of the indigenous people were killed or driven out into the desert to die. By 1905, the survivors were interned in concentration camps, and systematically starved and worked to death.

Years later, the people and ideas that drove the ethnic cleansing of German South West Africa would influence the formation of the Nazi party. The Kaiser's Holocaust uncovers extraordinary links between the two regimes: their ideologies, personnel, even symbols and uniform.

The Herero and Nama genocide was deliberately concealed for almost a century. Today, as the graves of the victims are uncovered, its re-emergence challenges the belief that Nazism was an aberration in European history. The Kaiser's Holocaust passionately narrates this harrowing story and explores one of the defining episodes of the twentieth century from a new angle. Moving, powerful and unforgettable, it is a story that needs to be told.

http://www.solidfiles.com/d/3ac92a10f1/The_Kaisers_Holocaust__Germanys_Forgotte_-_Casper_Erichsen.epub
http://ge.tt/8dtWC9x1/v/0

PP

Anonym sa...

Did Six Million Really Die?"
In the book, Verrall claims that what Jews have constructed as "the Holocaust" is largely a frabrication. The booklet reviews various self-appointed "war crime trials" the best-known of these being the Nuremberg show trials and the Adolf Eichmann trial, criticizing their legal integrity and the standards of evidence presented, as well as the impartiality and objectivity of the judges.
Verrall also claims that censuses and population charts shows that the world's Jewish population did not significantly change between 1938 and 1948, and that the total Jewish population in German-controlled Europe never exceeded 2.5 million. These population estimates given by Verrall are based on New York Jewish Almanach and were not contradicted by reliable sources.
He further argues that, first, the scale of Jewish deaths have been fabricated by the Allies
1. to hide their own guilt over such things as the atomic bombs dropped on Japanese cities, the air raids of predominantly civilian towns such as Dresden, and the Allies' own human-rights abuses (particularly Joseph Stalin's mass killings in the gulag concentration camps), and that,
2. it was used as a pretext for the establishment of the state of the Israeli state, which he predicates on the commission of atrocities against the Palestinian population.
He exposes "the Holocaust" frame as a tool of Europhobic propaganda used to demonise the ethnic European peoples, writing that "thus the accusation of the Six Million is not only used to undermine the principle of nationhood and national pride, but it threatens the survival of the Race itself."
http://vho.org/aaargh/fran/livres5/harwoodeng.pdf
https://archive.org/details/Did6MillionReallyDie

Most people believe that 6 million Jews were killed by National
Socialist Germany during WWII. But how long have we heard
about this 6 million figure? The most frequent answer is that
the figure was established at the International Military Tribunal at
Nuremberg. In The First Holocaust, Don Heddesheimer shows that the
6 million figure dates back much further. “Six million Jews in Poland
and Russia threatened with imminent holocaust”: this allegation was appearing
in sources such as The New York Times—but the year was 1919!

The First Holocaust documents WWI-era propaganda that claimed European Jewry was on the brink of annihilation, regularly invoking buzzwords like “extermination,” “holocaust,” and the talismanic 6 million figure. It gives details on how Jewish fund raising operations raised vast sums in the name of feeding starving Jews, then funneled most of the money to Zionist and Communist undertakings—including banks, unions and kibbutzes—rather than to starving Jews.

The First Holocaust also includes eye-opening testimony from U.S. diplomats and military attachés stationed in Europe that contradicts Jewish persecution claims between the world wars.

http://vho.org/dl/ENG/tfh.pdf

PP

Anonym sa...

Norman G. Finkelstein, "The Holocaust Industry: Reflections on the Exploitation of Jewish Suffering, 2nd Edition"
ISBN: 185984488X, eISBN: 1844674878 | 2003 | EPUB/MOBI | 286 pages | 507 KB/563 KB

Controversial indictment of those who exploit the tragedy of the Holocaust for their own gain.

In an iconoclastic and controversial study, Norman G. Finkelstein moves from an interrogation of the place the Holocaust has come to occupy in American culture to a disturbing examination of recent Holocaust compensation agreements. It was not until the Arab-Israeli War of 1967, when Israel's evident strength brought it into line with US foreign policy, that memory of the Holocaust began to acquire the exceptional prominence it enjoys today. Leaders of America's Jewish community were delighted that Israel was now deemed a major strategic asset and, Finkelstein contends, exploited the Holocaust to enhance this newfound status. Their subsequent interpretations of the tragedy are often at variance with actual historical events and are employed to deflect any criticism of Israel and its supporters. Recalling Holocaust fraudsters such as Jerzy Kosinski and Binjamin Wilkomirski, as well as the demagogic constructions of writers like Daniel Goldhagen, Finkelstein contends that the main danger posed to the memory of Nazism's victims comes not from the distortions of Holocaust deniers but from prominent, self-proclaimed guardians of Holocaust memory. Drawing on a wealth of untapped sources, he exposes the double shakedown of European countries as well as legitimate Jewish claimants, and concludes that the Holocaust industry has become an outright extortion racket. Thoroughly researched and closely argued, The Holocaust Industry is all the more disturbing and powerful because the issues it deals with are so rarely discussed. In a devastating new postscript to this best-selling book, Norman G. Finkelstein documents the Holocaust industry's scandalous cover-up of the blackmail of Swiss banks, and in a new appendix demolishes an influential apologia for the Holocaust industry.

https://www.tusfiles.net/8nld5shjjn0r
https://ultramegabit.com/file/details/cE9FR6AqQgc
http://keep2share.cc/file/e8d12b92d5c30/185984488XHI.epub
http://keep2share.cc/file/f5827338ce89a/185984488XHI.mobi

PP

Anonym sa...

Edwin Black, "IBM and the Holocaust: The Strategic Alliance Between Nazi Germany and America's Most Powerful Corporation"
Publisher: Three Rivers Press | ISBN: 0609808990 | edition 2002 | PDF | 536 pages | 4,74 mb

Published to extraordinary praise, this provocative international bestseller details the story of IBM’s strategic alliance with Nazi Germany. IBM and the Holocaust provides a chilling investigation into corporate complicity, and the atrocities witnessed raise startling questions that throw IBM’s wartime ethics into serious doubt. Edwin Black’s monumental research exposes how IBM and its subsidiaries helped create enabling technologies for the Nazis, step-by-step, from the identification and cataloging programs of the 1930s to the selections of the 1940s. With a new afterword, the publishing event of last year is certain to generate even more controversy.

http://www.solidfiles.com/d/d684e9418f/BadBlue.zip
http://www8.zippyshare.com/v/15046791/file.html
http://uploaded.net/file/5nrivuf2
http://turbobit.net/wmooh6fyy22q.html

Edwin Black, "The Transfer Agreement: The Dramatic Story of the Secret Pact Between the Third Reich and Jewish Palestine"
English | ISBN: 0914153137 | 2009 | EPUB | 430 pages | 14,8 MB

The Transfer Agreement is Edwin Black's compelling, award-winning story of a negotiated arrangement in 1933 between Zionist organizations and the Nazis to transfer some 50,000 Jews, and $100 million of their assets, to Jewish Palestine in exchange for stopping the worldwide Jewish-led boycott threatening to topple the Hitler regime in its first year. 25th Anniversary Edition.

In 1933, the Zionist movement concluded a secret and controversial pact with the Third Reich transfering some 60,000 Jews and $100 million to Jewish Palestine. In return, the Zionists halted the worldwide Jewish-led anti-Nazi boycott that threatened to topple the Hitler regime in its first year. The debate tore the pre-War Jewish world apart. Ultimately, the Transfer Agreement saved lives, rescued assets, and seeded the infrastructure of the Jewish State.In 1984, Edwin Black broke the story. Black's The Transfer Agreement (Macmillan 1984) consumed five years heading a team of researchers digging through archives in the US, England, Germany, and Israel, accessing thousands of previously sealed documents. Written in tense, dramatic style. The Transfer Agreement became an immediate best-seller. Quickly, it became the subject of massive TV, radio, and print coverage. Macmillan nominated the book for a Pulitzer: and it received the Carl Sandburg Award for the best nonfiction of the year. The Transfer Agreement stunned its readers precisely because the topic was ahead of its time. The world was not ready to comprehend complicated asset transfer discussions between the Zionists and Nazis.

Now that the world has confronted the issue of pilfered Holocaust-era Jewish assets, vanquished insurance claims and slave wages, the Transfer Agreement stands out as the sole and still controversial example of a Jewish asset rescue that occured before the genocidal period. The terrible choices its negotiators undertook can now be viewed in a new light.

http://www40.zippyshare.com/v/72866590/file.html
http://www.solidfiles.com/d/b331239a8f/DevilsPact.zip
http://uploaded.net/file/o72vvf9m/0914153137.epub
http://k2s.cc/file/52ec252b9e6cf/0914153137.epub

PP

Anonym sa...

Annie Jacobsen, "Operation Paperclip: The Secret Intelligence Program that Brought Nazi Scientists to America"
ISBN: 031622104X, 0316277444 | 2014 | EPUB/MOBI | 592 pages | 6 MB/6 MB

The explosive story of America's secret post-WWII science programs, from the author of the New York Times bestseller Area 51

In the chaos following World War II, the U.S. government faced many difficult decisions, including what to do with the Third Reich's scientific minds. These were the brains behind the Nazis' once-indomitable war machine. So began Operation Paperclip, a decades-long, covert project to bring Hitler's scientists and their families to the United States.

Many of these men were accused of war crimes, and others had stood trial at Nuremberg; one was convicted of mass murder and slavery. They were also directly responsible for major advances in rocketry, medical treatments, and the U.S. space program. Was Operation Paperclip a moral outrage, or did it help America win the Cold War?

Drawing on exclusive interviews with dozens of Paperclip family members, colleagues, and interrogators, and with access to German archival documents (including previously unseen papers made available by direct descendants of the Third Reich's ranking members), files obtained through the Freedom of Information Act, and dossiers discovered in government archives and at Harvard University, Annie Jacobsen follows more than a dozen German scientists through their postwar lives and into a startling, complex, nefarious, and jealously guarded government secret of the twentieth century.

In this definitive, controversial look at one of America's most strategic, and disturbing, government programs, Jacobsen shows just how dark government can get in the name of national security.

http://www.tusfiles.net/s6dlo60evool
http://uploaded.net/file/wmiz5jin/031622104XOP.epub
http://keep2share.cc/file/13fdaffa50e9e/031622104XOP.epub
http://keep2share.cc/file/5c12d1aca6048/031622104XOP.mobi

PP

Anonym sa...

Alain Badiou, "Reflections On Anti-Semitism"
ISBN: 1781681155 | 2013 | 288 pages | EPUB/MOBI/PDF | 3MB

“ Since the inception of the ‘War on Terror’, Israel has become increasingly important to Western imperial strategy and ever more aggressive in its policies towards the Palestinians. A key ideological weapon in this development is the cynical and unjustified accusation of ‘anti-Semitism’ to silence protest and dissent.For historical reasons, this tactic has been deployed most forcefully in France, and in the first of the two essays in this book French writers Alain Badiou and Eric Hazan demolish the ‘anti-Semitism is everywhere’ claim used to bludgeon critics of the Israeli state and those who stand in solidarity with the banlieue youth. In ‘The Philo-Semitic Reaction’, Ivan Segré undertakes a meticulous deconstruction of a rampant reactionary trend that identifies Jewish interests with the ‘democratic’ West. Segré’s aim is to uphold a universalist position and to defend Jewish tradition from Zionist ideological distortion.

http://www.tusfiles.net/r3x2w2x8pm47
https://ultramegabit.com/file/details/mTPy1rWIFMs
http://uploaded.net/file/ip4h6mcs

Ilan Pappe, "The Idea Of Israel: A History Of Power And Knowledge"
ISBN: 1844678563 | 2014 | EPUB | 288 pages | 2 MB

Since its foundation in 1948, Israel has drawn on Zionism, the movement behind its creation, to provide a sense of self and political direction. In this groundbreaking new work, Ilan Pappe looks at the continued role of Zionist ideology. The Idea of Israel considers the way Zionism operates outside of the government and military in areas such as the country's education system, media, and cinema, and the uses that are made of the Holocaust in supporting the state's ideological structure.

In particular, Pappe examines the way successive generations of historians have framed the 1948 conflict as a liberation campaign, creating a foundation myth that went unquestioned in Israeli society until the 1990s. Pappe himself was part of the post-Zionist movement that arose then. He was attacked and received death threats as he exposed the truth about how Palestinians have been treated and the gruesome structure that links the production of knowledge to the exercise of power. The Idea of Israel is a powerful and urgent intervention in the war of ideas concerning the past, and the future, of the Palestinian-Israeli conflict.

http://www58.zippyshare.com/v/92452485/file.html
http://www.solidfiles.com/d/4647d63029/NoEasyAnswers.zip
http://keep2share.cc/file/fd478ae428ba8/1844678563IdeaIsrael.epub

PP

Anonym sa...

Mikkel Borch-Jacobsen, Sonu Shamdasani, "The Freud Files: An Inquiry into the History of Psychoanalysis"
2012 | ISBN-10: 0521729785, 0521509904 | 450 pages | PDF | 4 MB

How did psychoanalysis attain its prominent cultural position? How did it eclipse rival psychologies and psychotherapies, such that it became natural to bracket Freud with Copernicus and Darwin? Why did Freud 'triumph' to such a degree that we hardly remember his rivals? This book reconstructs the early controversies around psychoanalysis and shows that rather than demonstrating its superiority, Freud and his followers rescripted history. This legend-making was not an incidental addition to psychoanalytic theory but formed its core. Letting the primary material speak for itself, this history demonstrates the extraordinary apparatus by which this would-be science of psychoanalysis installed itself in contemporary societies. Beyond psychoanalysis, it opens up the history of the constitution of the modern psychological sciences and psychotherapies, how they furnished the ideas which we have of ourselves and how these became solidified into indisputable 'facts'.

http://longfiles.com/a6pkdzzmntvf/0521729785_0521509904_Freud.pdf.html
http://uploaded.net/file/2d90qt21

PP

Anonym sa...

Masters of Deception
In this book, "Masters of Deception: Zionism, 9/11 and the War on Terror Hoax," writer Zander C. Fuerza documents a Zionist conspiracy behind the September 11, 2001, terrorist attacks in the United States. Using the most potent pieces of evidence available, the author forms a cohesive narrative demonstrating that the Israeli Mossad, with the assistance of Zionist assets in the American government, conspired to execute the 9/11 attacks as a false-flag event designed to initiate the devilish neocon dream of a "Clash of Civilizations" between the Western world and the Islamic world, for the benefit of Israel and Zionism.

The circumstances surrounding the confiscation of the Zion Crime Factory site, and the traitorous conspirators responsible for its demise, is detailed on this page: http://therealzcf.wordpress.com; Zander's new web site

http://www.spingola.com/MastersofDeception.pdf
https://archive.org/download/MastersOfDeception/MastersOfDeception.pdf

PP

Anonym sa...

Til PP,
Tusen takk for all informasjon. Lenkene skal jeg kose meg med når barna er i seng:)

Mor til to i din gamle hjemby

Anonym sa...

Ikke så lett nei. Har ikke vært i akkurat samme situasjon, men har formidlet kunnskap her og der. Som oftest synes folk det er spennende og selvfølgelig at mat har så mye og si, og at de synes selv de spiser veldig sunt, selv om de aldri kunne finne på å spise næringsrik innmat. Da bruker jeg ofte og bare droppe ut av samtalen...... Men du kan jo være tilstede og bare være litt vanskelig tilhører. Dvs spørre om årsaken bak symptomene, slik at folk kan begynne å tenke litt selv. Så er det vel mest å gå frem for et godt eksempel slik at folk heller blir interessert i hvorfor du og dine barn spiser som dere gjør. Men vanskelig ja, spesielt hvis man begynner å nærme seg temaene bakterier, virus, myter, mygg og ikke minst at folk har vært mer intelligente og mer avanserte og større før i tiden. Lykke til uansett hva du bestemmer deg for. Snurre Sprett

Nøtteliten sa...

Vi snakket litt rundt det samme temaet for en liten tid tilbake, her i bloggen. Jeg husker ikke nå hvor dette var, men kanskje jeg eller noen andre husker noen stikkord fra denne diskusjonen som man eventuelt kan søke på.

Kinkig den der, Propellus - føler med deg. Jeg vet ikke hva jeg selv ville ha gjort i en tilsvarende situasjon. Litt avhengig av hvilke forhold jeg hadde til de ansatte i barnehagen, så ville jeg kanskje tatt det opp med dem i ettertid. Hva med å bare dra på møtet, holde helt fullstendig kjeft under hele foredraget -men ta notater om det som blir sagt. Så klipper du og limer PP-info etterpå, om samme tema, og sender til barnehagen. Hvis det er snakk om f.eks gluten (som det helt sikkert er), så har jeg et glimrende blogginnlegg om dette som kun er direkte kopier av hva PP har sagt. Jeg har også lagret info om melkeallergi.

Sender du dette til barnehagen i ettertid, eventuelt sammen med en liten kommentar som vil apellere til deres egne sunne fornuft og logiske sans, så får de avgjøre selv hva de vil tro og ikke tro. Litt avhengig av hvordan dette foredraget arter seg, så kan du jo også vurdere å gi de boken "Sannheten på bordet" i gave, og du er hjertelig velkommen til å kopiere det følgebrevet jeg selv skrev til vår barnehage da jeg ga dem denne boken.

Anonym sa...

Jeg glemte helt å ta med at stresshormonet kortisol undertrykker insulin, slik at man opplever både for høye blodsukkernivåer over lengre tidsintervaller enn naturlig (insulinet blokkeres fra å ta med seg glukose til cellene, slik at 1 - sukkeret forblir i blodet, 2 - for høye insulinnivåer, og 3 – kroppen havner i stressmodus fordi den ikke får næring, slik at enda mer kortisol, samt adrenalin og noradrenalin produseres og svekker kroppen ytterligere

1 - Mangel på sukker og næring i cellene fører til svikt i funksjoner og energiproduksjon i mitokodrier, hvilket fremmer dysfunksjon i organer, muskelceller, nerveceller, betennelser, etc. Symptombildet er likt hypoglykemi/lavt blodsukker, da celler og organer ikke får glukose og næring, som om der ikke var glukose tilgjengelig i blodet

2 - Insulin i blodet forblir der så lenge det ikke kan gjøre jobben sin, og bukspyttkjertelen, som får tilbakemelding om at det fremdeles er for mye glukose i blodet, produserer enda mer og sender til blodet. Denne situasjonen/tilstanden kalles hyperinsulinisme, og er det samme som diabetes. Dvs symptombildet er identisk, men tilstandens årsak er ikke svikt i insulinproduksjonen eller mangefull insulinaktivitet, men at insulinet ikke får gjort jobben sin. Legevitenskapen godtar ikke denne årsaken til diabetes, og sjekker derfor aldri om pasienters diabetes skyldes forhøyet kortisolnivå. Det er mer lønnsomt å selge insulin. Svært mange tilfeller av såkalt insulinresistens, et mye brukt begrep både av leger og alternative terapeuter, er egentlig kortisol som blokkerer insulin. Slik at heller ikke behandling rettet mot å øke cellenes sensitivitet for insulin har noe for seg, og bare er en meningsløs omgåelse av problemets årsak som kun legen/terapeuten tjener på.

Kortisolblokkering av insulin er en av de vanligste formene for diabetes, og legenes insulinmedikamenter både forverrer situasjonen, gjennom å tilføre ytterligere kroppen insulin (syntetisk insulin er dokumentert svært helseskadelig, og forårsaker alle degenerasjonsymptomer som kjennetegner diabetes), samtidig som årsaken til tilstanden ikke gjøres noe med.

3 – Stresshormonene undertrykker stoffskiftet, øker forbruk og tap av viktige næringsstoffer, fortsetter å undertrykke insulin, øker betennelsesreaksjoner i hele kroppen (i hovedsak kalsiumbaserte overstimuleringer som fører til forkalkninger), øker serotonin, østrogen og/eller prolaktin, m.m. En lang tur på en kort brygge og de fleste såkalt kroniske (små og store) helseproblemer mao

PP

Vera sa...

PP, eller noen andre:

Hvordan blir det å lage "beef jerky" av lam? Eller tørke lammekjøtt? Er det for fett? Tenker å kjøpe lammelår og skjære tynne skiver og tørke. Hvordan blir det å fungere tror dere?

Anonym sa...

Hei igjen, PP,
Takk for enda mer kunnskap.
Er det da generellt slik at ved langvarig forhøyet insulinnivå i blodet vil en bli fetere? Insulin setter kroppen i fettlagringsmodus? Og om en er slank, spiser seg mett uten å gå opp eller ned i vekt, og har godt med energi og overskudd er det i så fall en kontraindikasjon på hyperinsulinisme?
Det er altså slik at jo mer jeg får vite, jo mer forstår jeg hvor lite jeg vet, og jo flere spørsmål dukker opp.
Dette er igjen bare luksusspørsmål, så ikke prioriter dette.

Ellers ser jeg i nettutgaven til den avisen du vet at det er litt gang på saken? Jeg har ikke pluss-abonnement, så jeg får ikke lest disse artiklene skikkelig.
Håper det rører seg rett vei.

Hjertelig hilsen mor til to i din gamle hjemby

Anonym sa...

Hei Propellus,
Jeg forstår deg så godt. Det er ikke lett å ikke leve på og for fettfattig kneipbrød-planteolje-pasta-transfett drittkosthold. Jeg har selv to barn på 5 og 7 , og er nesten daglig i fare for å bite av meg tungen. Det jeg har lært av den ufattelige motstanden folk viser om du forteller hvorfor dine barn ikke skal ha kneip med plantemargarin, men heller en omelett med hjemmelaget ketchup er å svare når jeg blir spurt. Ikke uoppfordret pøse på med hvordan jeg gjør det, men heller innta en litt ydmyk holdning. Jeg kommer lenger med honning. Prøver å leve og vise ved å være et godt eksenpel, slik at folk spør fordi de vil vite hvorfor mine barn er friske og glade. Hvorfor jeg "ser så godt ut" og er glad. Jeg prøver å lirke inn litt info her og der, men mange vil ikke. Det virker for meg som at mange "er" sin sykdom, og ikke vil miste den, for da vet de ikke hvem de er lenger. Folk er rare. Barnehagen har jeg fått full forståelse fra, jeg har rolig og sindig forklart dem hvorfor, og flere av de ansatte er på glid privat.De ser jo også forskjellen på min lille, herlige, verdens beste lille jente ( veldig lite objektiv her;)) og de andre barna som konstant snørrer, hoster,har feber, diare, er slappe, har eksem, osv. Det er så trist, men foreldrene vil ofte ikke høre.
Så, jeg jatter aldri med, men klapser dem ikke i bakhodet og skriker at jeg synes de mishandler barna sine med den 4. antibiotikakuren dette semesteret. Men jeg har lyst...
Stå på, kjære dere.
Beste hilsen mor til to i din gamle hjemby
Jeg og familien min er ikke syke og trette, vi har ikke allergier og vondt her og der og eksem og overvekt og tar ikke medisiner av noe slag.

Anonym sa...

Den er god, PP! Har forståelse for at du må begrense (brekingen fra sauen, les: meg) der du kan) :-) Du kan kanskje heller gi et pip om du ombestemmer deg en gang.

Takk for linkene over og filene her. (særlig de to siste gleder jeg med til å sjekke ut). De andre må jeg la modne litt, tror jeg. Babyskritt, babyskritt :-)

Ønsker deg en god helg!

Novisen

Nøtteliten sa...

Jeg har ikke testet, men har tenkt å prøve det samme. Jeg har sett flere bloggere (amerikanske) som sier de lager jerky av lammekjøttdeig. Det er det jeg har tenkt å gjøre. Prøv å søke på lamb jerky i google, så vil jeg tro du får opp en del. Jeg så også noen som hadde laget på lammelår, men da skåret av alt fettet. Det var visst veldig mye jobb, men ble visst også veldig godt.

Selv har jeg også lurt på dette med fett og jerky, og hvorfor man ikke skal lage jerky av fettholdig kjøtt. Men foreløbig ikke klart å finne noe svar.

Beklager at jeg ikke hadde noe konkret svar til deg - det er kanskje andre her som har mer erfaring på dette? Vi får håpe det :-)

Anonym sa...

Jeg ser det er en del boklenker over her angående blant annet jøder. I det siste har jeg tenkt veldig mye på dette med palestinerne. Jeg kan ikke forstå hvordan det kan ha seg at "noen" bare ga vekk landet deres til jødene, og bare bestemte at de måtte overlate husene sine og landet sitt til andre, og selv flytte inn i flyktningeleire. Hva er den skjulte agendaen her? Sleipe jøder som vil karre til seg et av de frodigste landene i den arabiske verdenen, i tillegg det "hellige landet" (tatt i betraktning at Jesus skal ha vært født her). Hvordan kunne dette skje, og hvorfor? Hva hadde Palestinerne gjort? Det var jo ikke akkurat sånn at Palestinerne deltok i Holocaust, så hvorfor skulle disse menneskene lide for hva Hitler og hans menn gjorde? Jeg har også tenkt mye på dette med at palestinerne blir behandlet så dårlig nå i ettertid av det som skjkedde i 1948, også i den arabiske verdenen. De liksom er og blir "underdogs" - hvorfor? Ble ganske sjokkert da jeg kom over en Israel-vennlig nettside fra Norge (tror det var på FB) hvor nordmenn uttalte at "Hvis palestinerne ikke skjønner hvor dumme de er, så er det et bevis på at de er dumme", "palestinerne er ikke verdt mer" og tilsvarende svært negative uttalelser om dette "søppelfolket". Såvidt jeg har skjønt har Norge alltid vært "palestina-vennlig" og jeg vet at mange flyktninger har løyet på seg status som palestiner for å få opphold i Norge. Men nå er det vanskelig for palestinerne også her i Norge. Hvorfor?

Jeg forstår simpelthen ikke alt dette, og det må være noe mer her - noe uuttalt som ligger til grunn her.

Anonym nå

Anonym sa...

Ved et par-tre anledninger har jeg selv sendt Nøttelitens (fabelaktige) innlegg eller snakket litt om hva og hvorfor jeg spiser som jeg gjør etter at noen har spurt om tips/råd. Men ved samtlige anledninger har initiativet til praten kommet fra den andre personen. Det vanskelige her, tenker jeg, er vel du på den ene siden vil måtte gi info til noen som ikke nødvendigvis er moden for nytt matsyn eller innerst inne vil endre noe som helst (eller bli friskere) og på den andre siden så vil foredraget garantert være noe du vet er vranglære til foreldre med barnehagebarn. Overfor foreldrene tenker jeg at man må tenke at de er selv ansvarlige for liv og lære, og ev. å endre dette, men så er det disse barna, da... Og barna er prisgitt foreldrenes matvalg og kunnskap, og ikke ansvarlige (selv om jeg "alltid" har ment at barn velger sine foreldre). Nei, kinki den der! Tror jeg ville gjort som snurre sprett. Vært en litt vanskelig tilhører og så kan heller de som er klare for det sjekke saken selveller spørre deg om tips/råd i ettertid. Jeg synes iallfall ikke du skal forholde deg taus og høflig - hvis du kjenner på ønske om å si noe - for å være høflig! Lykke til uansett!

(jeg vil gjerne høre hvordan det går og hva du bestemmer deg for :-) )

Novisen

Tradisjonskost sa...

Jeg tenker ulempen med fettrik jerky er at fettet harskner, som går ut over smaken og forkorter holdbarhetstiden. Tenker likevel hvis man spiser jerkyen innen rimelighetens tid så er vel fettet bare en berikelse? :)

Mener også jeg har lest en plass at fettholdige produkter bruker lengre tørketid.

Anonym sa...

Hei PP,

Har skrevet langt svar til deg, men det er borte vekk? Ser om det dukker opp igjen før jeg skriver alt på ny.
Uansett, ser det er gang i saken i nettutgaven til den avisen du vet. Antar du vet det, men ville bare si ifra i tilfelle.
Mor til to i din gamle hjemby

Anonym sa...

Det går helt fint å lage jerky av lammekjøtt. Fettet i lammekjøtt er hovedsaklig enumettet og mettet, slik at om det er snakk om fettrike deler, så renner det umettede fettet av under tørking.

PP

Anonym sa...

Som historien viser så ble palestinerne tvangsfordrevet fra landet, i mange tilfeller drept i antall tusener. Noen tips her -
https://www.middleeastmonitor.com/downloads/factsheets/ZionistMassacres_1937-48.pdf
http://liveneshage.blogspot.com/2014/08/da-er-bakerrebellene-endelig-apnet.html?showComment=1408079750283#c615363661126697684

Jeg har postet de linker og artikler jeg har for å vise dem som vil at de har blitt løyet til hele livet, og fremdeles blir det. Jeg har ikke tenkt å skape debatt om temaet, kun vise at det vi blir fortalt via media ikke er sannheten.

Norske politikere er kun palestinavennlige på overflaten, all den tid du ikke finner en eneste norsk politiker med reell makt som ikke er jødisk. Og da mener jeg ashkenazijøde. Ordet ashkenazi er det egentlige opphavet til ordet nazist, og sikter til at Hitler, hans hundre nærmeste medarbeidere/offiserer, og mer enn 155000 soldater og offiserer i den tyske hær var jødiske. Og Hitler samarbeidet med flere andre jøder om å skape mediapropagandaen som var den egentlige andre verdenskrig, deriblant Winston Churchill og Josef Stalin. Det er offentlig kjent og godt dokumentert at Hitler ble sponset av britiske og amerikanske jøder.

Da er temaet avsluttet for min del, og jeg velger å fokusere på mer positive temaer.

PP

Anonym sa...

Kan hende det ligger i bloggspammappen. Da henter Christer det fram igjen når han blir klar over det.

Angående det andre, takk for tips!

PP

Anonym sa...

Jeg skal søke opp bøkene du nevner når jeg får tid. Mange av dem fantes samlet på et nettside i lang tid, men så forsvant den plutselig.

PP

Anonym sa...

Tusen takk PP. Dette er til stor hjelp for meg, fordi det er svært nyttig for meg å forstå dette.

Anonym nå

Anonym sa...

PP- vet at dette også ikke er et kostholds relatert spørsmål men spør deg siden du vet så mye- tror du at Osama bin Laden døde så tidlig som i 2001 etter lengre tids sykeleie og aldri ble drept av amerikanske spesialstyrker?

Tøfflus

Anonym sa...

Jeg kjenner ikke til historien til den ekte Bin Laden, men vet at mannen som spilte ham i videoer heter Tim Osman. Osman er amerikansk jøde og var tidligere, da George H. W. Bush (egentlig Scherff, da familien Bush opprinnelig het Scherff, og er tyske jøder, akkurat som Cheney og Rumsfeld) var CIA sjef, forbindelsesoffiser mellom CIA og Mossad. Hva han er i dag aner jeg ikke.

PP

Anonym sa...

Her i gården frykter jeg dette er et reelt problem, tilfeldig at det belyses just nu. Er det noe jeg spesielt må ta hensyn til utover å spise slik jeg har tolket Pirkepetersk: store mengder smør, kokosolje, talg, fet kraft, eggeplommer, spekemat, innmat, beinete kjøtt, ekstra gelatin, rømme og kefir av upast melk, pluss mindre mengder grønnsaker og honning/sukker. For ikke å snakke om salt, krydder, magnesium(innvendig og utvendig), torskeleverolje og eddik. Det yogieres og styrketrenes og traskes regelmessig, samt løpes/sykles litt her og der(men i begrensede mengder da det tar på).
Legen vil sende meg til hormonlaboratoriet, jeg er lite keen på det. Men må bevise at kroppen kan handskes selv nå.
Jeg går rett ned for telling ved stress eller langvarig/hard fysisk anstrengelse og må restituere i dager i etterkant. Hva mat angår tåler jeg overholde ikke å gå over 3/4 timer mellom måltider da får jeg skjelven og det blir mildt sagt litt dystert i topplokket. Desverre er jeg ikke alltid sulten etter 3/4 timer, men jeg merker det på min mentale tilsand når det går for lang tid. Så nå er jeg alltid beredt og spiser til hver 3.time for best mulig å unnslippe blodsukkerfall. Men det medfører at jeg har særdeles mange måltider om dagen, og ingen av de er spesielt små...

Har også registert at jeg mister litt vel mye hår for tiden(klærne mine er regelrett dekket av mitt eget håravfall....gufs. Jeg som håpet at jeg fikk i meg rause mengder B-vit gjennom alle eggeplommene hver dag og den ukentlige leverkulen og d-vit fra GP oljen + magnesium fra Mg oljen)
Har de siste ukene også hatt en fetthunger uten like. Jeg få ikke nok av fett på kjøtt og talg spesielt. Oksehaler med mest mulig fett går unna som varmt hvetebrød(dog går ikke sistnevnte unna her, men ja altså), og supper, allerede fete som bare det imikset talgrester og ekstra talg slurpes nedpå som om fett skule vært vann.... Kan nevne at jeg vokser i stor fart(og det skyldes ikke at jeg er gravid...) Hvaskjera bagera?

Har en innvendig følelse og et enormt håp om at kroppen nå tar en real tur i undergrunden før den plutselig blir så fantastisk bra den noen sinne har vært, men burde jeg bare vente å se eller ta et grep eller ti?

Tuppen


Anonym sa...

Jane Roberts - The Way Toward Health (A Seth Book)

Seth speaks about:

- Why medicine and therapy often perpetuate illness
- How the practice of naming diseases can work against us
- The influence of religion in creating diseases
- How children's health is influenced by parent beliefs
- Humor as an effective factor in healing and much more.

This book explains why we become ill. There are metaphysical psychosomatic reasons that will manifest illness. When those mental thoughts and beliefs are corrected, changed or amended healing can take place.
This book is based on the last two years of the authors life and her hospitalization and death.

http://dl.lux.bookfi.org/genesis/817000/61a0556c4c9f4267fae64351ad0747ce/_as/%5BJane_Roberts%5D_The_Way_Toward_Health(BookFi.org).pdf

PP

Anonym sa...

Jeg har lagt på meg etter jeg la om til tradisjonskost, men leser at dette er normalt i starten :) men brystene mine har krympet, skjønner ikke helt hvorfor? Er dette også bare midlertidig?

Anonym sa...

https://www.youtube.com/watch?v=awCOSRg-gks&feature=youtu.be

Anonym nå

Anonym sa...

Nå har jeg lett og lett gjennom kommentarfeltene, men dessverre ikke hatt hell med meg! Fikk ikke lest den avisartikkelen du linket til PP, ang. politikere som er plassert i forskjellige posisjoner. Kan du være så snill og legge den ut en gang til, vil veldig gjerne lese den ordentlig. :) :)
Lurekoppen.

Anonym sa...

Jeg har ikke postet noe slikt meg bekjent, annet enn denne som spøk -
http://liveneshage.blogspot.com/2014/07/informasjon-om-smr-og-ostesalg-ny.html?showComment=1409966447920#c1154985308435219682

Og ellers bakfolk/bilderbergere lenger oppe på denne siden

PP

Anonym sa...

Husk at om du ikke føler deg sulten, så kan du drikke noe næringsrikt som også inkluderer sukkerkilde. F.eks surmelk, kefir, melk eller myse og saft eller annet søtningsmiddel. 3 hovedmåltider med 2 drikkemåltider fungerer bra for mange.

Du får antakelig rause mengder av både det ene og det andre, men kroppen din prioriterer ikke hud eller hår før alle andre og langt viktigere kjemiske prosesser og organer og kroppsvev er næret og oppjustert.

Hunger etter spesielle makronæringsstoffer eller matemner er vanlig ved kostomlegging til tradisjonskost, og jeg anbefaler at du fortsetter å gi kroppen din fett inntil lsyetn reduseres av seg selv.

At du vokser i stor fart skyldes nok hormonell ubalanse, som er vanlig i en viss periode etter kostforandirng, inntil kroppen har omjustert seg selv hormonelt. Kostforandring er en midlertidig form for stress/påkjenning for kroppen, slik at forhøyet stresshormonaktivitet er vanlig i mindre perioder. Enten sammenhengende, eller av og på.

Vente og se er en god idé, slik at kroppen ordner opp selv. Du kan hjelpe til ved å forsøke å være glad og positiv, samt se for deg og føle deg sterk og frisk, etc. I og med at kroppslig omjustering samtidig også er psykisk omjustering, all den tid kroppen, som er energetisk-kjemisk, er den ytre, i betydning frekvens, siden av sinnet ditt, så er det en idé å være spesielt obs på tanker og følelser, impulser, glemte minner og evt traumer, triste følelser, sorg, etc som eventuelt dukker opp, og erkjenne og se nærmere på disse. Alt du har opplevd som menneske, er ”lagret” i kroppen, både i form av ren energi (kroppen er dypest sett atomer), energetiske mønstre i nervesystemet, så vel som via kjemiske partikler og substanser, hvor hormoner og neurotransmittere er hovedfaktorer. Av den grunn, når man påbegynner nytt kosthold, eller terapi i form av dybdemassasje eller rolfing, så ”løsner” ofte ”lagrede” minner og dukker opp igjen i sinnet, i overflaten.

Mange helseproblemer, især kroniske, er opprinnelig forårsaket av hemmede impulser; dvs behov, ønsker, lengsler, følelser, kreativitet, frihetstrang, etc man har hemmet, undertrykket eller ikke levd ut. Kjemiske faktorer er selvfølgelig involvert, og kosthold og livsstil delårsaker, mens den opprinnelige årsaken er noe, f.eks en impuls, man ikke levde ut eller fulgte opp. Av den grunn dukker det gjerne opp tanker og følelser, impulser om å gjøre, bli til, oppleve, sette i gang noe, etc, når man nærer kroppen sin i større grad enn det man har pleid å gjøre. Og da er det alltid en god idé å følge disse opp, i tillegg til kosthold og eventuelt fysisk aktivitet.

Leve også, ikke bare overleve!

PP

Anonym sa...

2 mors gamlehjemby; det avhenger av hvorvidt stresshormoner er involvert eller ikke sammen med forhøyede insulinivåer. Det vanligste er å legge på seg, men mange, med spesielt forhøyet adrenalinnivå, går ned i vekt og har problemer med å legge på seg.

Svar tja på ditt andre spørsmål, da svaret er ja om det er snakk om ekte energi, i betydning overskudd, og nei om det egentlig er illusjonen av energi som skyldes stresshormonene. Dvs det man kaller nervøs energi, som føles som overskudd, klarhet og fysisk kraft og styrke, men som egentlig bare er kroppen i kampreaksjon. Og da ”faller man ofte sammen” etterpå. Slik energi er den man får av bl.a koffein.

PP

Anonym sa...

Baden Lashkov "GAPS Guide 2nd Edition: Simple Steps to Heal Bowels, Body, and Brain"
0953458 B.C. Ltd (2nd edition) | English | May 16, 2013 | ISBN: 0987976605 | 256 pages | azw, epub, lrf, mobi | 2,6 mb

A practical, easy to implement, step-by-step guide to the program developed by Dr Natasha Campbell-McBride to heal "gut and psychology syndrome": an array of mental and physical symptoms arising from an imbalance in gut flora.
This book has done all the work for you. It lays out the GAPS program in clear, simplified steps. Ms. Lashkov goes into great detail and leaves no stone undone when it comes to doing this diet. Im so grateful that it was written and thrilled that I found it!

http://www.nitroflare.com/view/AF45CA6073DAB58

PP

Anonym sa...

Marinades: The Quick-Fix Way to Turn Everyday Food Into Exceptional Fare, with 400 Recipes by Lucy Vaserfirer
English | 2014 | ISBN: 1558328270 | ISBN-13: 9781558328273 | 320 pages | EPUB | 14,1 MB

The tremendous success of slow-cooker cookbooks is rooted in the demanding lifestyles of working families: You get dinner started before you go to work and have it ready shortly after you return. Slow-cooking is not the only way to cook fabulous food on a busy schedule.

Lucy Vaserfirer’s Marinades offers a delicious alternative. With the right marinade, you can dress up meats, chicken, fish, or vegetables in the morning, pop the food in the fridge for the day, and finish it all off with a quick broil, grill, microwave, or sauté when you get home. Dinner is served!

Vaserfirer, who previously has written Seared to Perfection and Flavored Butters, and also writes the blog Hungry Cravings, is a culinary-school instructor known for her expertise with meats, her knowledge of kitchen science, and her warm and engaging teaching voice. Marinades shows when to use—and not use—oil- based, vinegar-based, fruit-based, and milk- or cream-based marinades. The recipes range from comforting American, French, and Italian marinades to adventuresome and assertive ideas from Mexico and Latin America, Asia, and beyond. The book includes seventeen recipe chapters, nine of which are based on specific types of marinades (herb, spice, and citrus, for example) and eight of which range geographically across the world’s best cuisines.

Each of the 200 marinades is accompanied by an additional recipe that shows one way to use it. A Raspberry-Zinfandel Marinade, for example, features a recipe for Grilled Raspberry- Zinfandel Pork Medallions, while a Souvlaki Marinade has a recipe for Swordfish Souvlaki alongside. In keeping with the popularity of marinades among outdoor cooks, more than half of these 200 additional recipes are for grilled dishes, but there are ideas aplenty for indoor cooking as well.

http://rapidgator.net/file/b6de1fde2cc8552cce06be96012c1403/1558328270.epub.html
http://uploaded.net/file/6ers06ot
http://www.nitroflare.com/view/3273EB2139066A9

PP

Anonym sa...

James Peterson, "Sauces: Classical and Contemporary Sauce Making (3rd edition)"
2008 | ISBN: 0470194960 | 613 pages | Scan PDF | 38 MB

The winner of the James Beard Foundation Cookbook of the Year Award when it was first published nearly two decades ago, Sauces is, in the words of Mark Bittman, "the single contemporary reference on the subject that is both comprehensive and comprehensible." Through two successful editions, it has established itself as a modern cookbook classic—and an essential reference for every serious cook.

James Peterson trained as a chef in France, and the book offers a thorough grounding in the art of classical French sauce making, from velouté, béchamel, and demi-glace to hollandaise, mayonnaise, and crème anglaise. But Peterson also presents a wide variety of lighter contemporary sauces—including pan sauces, purées, and vinaigrettes—as well as sauces from around the world, including salsas, pasta sauces, and Asian-style dipping and curry sauces. Best of all, he includes recipes not just for sauces, but for finished dishes. These recipes give Sauces a broader scope, showing how good cooking and sauce making are intimately related—and demonstrating how a correctly prepared sauce can transform a well-cooked dish into something truly sublime.

Now, with this new edition, Peterson has thoroughly revised and expanded Sauces to make it even more indispensable. You'll find more than sixty all-new recipes for dishes that showcase the leading role of sauces in cooking, such as Chicken Tagine with Harissa Sauce, Osso Buco with Julienned Vegetables, Lobster à la Nage, and Gold-Plated Chicken with Ginger, Saffron, and Almonds. There are intriguing historical recipes from medieval and seventeenth-century Europe as well as broth-based classics such as Pot au Feu and Bollito Misto. And, by popular request, Peterson at last includes a recipe for traditional American Roast Turkey with Giblet Gravy.

This new edition has been completely redesigned to make it easier to use and includes more than thirty beautiful new color photographs of finished dishes with sauces. If you're a fan of the book's previous editions, you should note that Peterson has not cut any recipes for this edition, and that he has reinstated the popular sauce charts that appeared in the first edition.

Lively, erudite, and authoritative, Sauces remains the definitive modern work on the subject. And with this edition's additional recipes—there are now a total of 440—it is now even more valuable as a general cookbook. You'll find all the techniques and know-how you need to master the art of sauce making, and you'll also discover how sauces can take your cooking to a whole new level.

https://www.oboom.com/QB6RCFRE/0470194960SauceMaking.pdf
http://uploaded.net/file/skxgrk4q
http://www.nitroflare.com/view/1232A2BE1FBADD9/0470194960saucemaking.pdf

PP

Anonym sa...

Vinaigrettes & Other Dressings: 60 Sensational recipes to Liven Up Greens, Grains, Slaws, and Every Kind of Salad by Michele Anna Jordan
English | 2013 | ISBN: 155832805X | 192 pages | EPUB | 10,1 MB

It is no wonder why Californians hold the secret to making the perfect salad: lettuce and all types of greens are one of the major crops coming out of California, and who better to trust in handling these greens with care?

Lifelong Californian Michele Anna Jordan is, according to Mollie Katzen, "the quintessential expert on California cuisine" and first channeled this expertise into the successful book, California Home Cooking. Since then, she has been perfecting her salad-making craft over several decades as a chef, caterer, food columnist, and cookbook author. In Vinaigrettes and Other Dressings, she shares her wisdom about the most critical component in any salad: its dressing.

About half of the recipes in Vinaigrettes and Other Dressings are riffs on the classic vinegar-and-olive-oil vinaigrette. But Michele take the formula in surprising and delicious directions, sometimes by using flavored vinegars (either store-bought or flavored by the home cook), sometimes by using dark vs. light or mild vs. strong olive oils, sometimes by switching out the olive oil for another oil, and always by adding flavoring elements like berries, citrus, honey, bacon, nuts, mustard and even wines and sherries (There is a whole art to selecting the right wines to make a given dressing, and the California-bred Jordan has the perfect skills here, too.). The remaining recipes include: milk- or cream-based dressings, dressings that start with a base of finely pureed fruits or vegetables, and dressings that feature a distinctively flavored oil, such as walnut oil or hazelnut oil. While the emphasis is on dressings for green salads and which greens pair best with each dressing, there are ample ideas for other uses, such as green bean, potato, and other veggie salads, as well as fruit salads and dinner salads that include meats or fish. The recipes will be accompanied by colorful photographs, and plenty of tips to guide the home cook’s creativity in the kitchen.

http://rg.to/file/9d2fc54b66274cbe9e0cc14f47252db9/michele-anna-jordan-vinaigrettes-and-other-dressings.rar.html
http://www.nitroflare.com/view/4D744FBC3A37CEC
http://www.nitroflare.com/view/A90DCAB4FC70098

PP

Anonym sa...

Paula Young Lee, "The Hunter's Haunch: What You Don’t Know About Deer and Venison That Will Change the Way You Cook"
ISBN: 1629146617 | 2014 | EPUB | 160 pages | 6 MB

A new way to look at hunting and deer meat that anyone who owns a venison cookbook must read!
Is a doe better eating than a buck? Is hanging really necessary? Why can't venison be aged? Will soaking in milk make that gamy taste go away? The Hunter's Haunch provides straightforward and fascinating answers for these and other questions that every hunter-cook has faced, delving into myths, folklore, hunting history, and modern culinary science in order to explain why certain techniques still work and others don't.
Many wild game cookbooks offer recipes for venison chili, venison burgers, venison sausage, and other solutions that make tough and gamy meat edible. By contrast, The Hunter's Haunch aims to rethink the entire process so that rescuing tough meat never becomes necessary in the first place. Focusing on the relationship of the hunt to the rhythms of nature, The Hunter's Haunch examines the deer as a living creature in the wild, showing how the skills of the hunter affect its treatment in the kitchen, and ultimately how the venison tastes when served at the table.
Covering the history of deer hunting, practical lessons in game anatomy, and indispensable tips for dressing and prep, The Hunter's Haunch is an essential read for anyone who hopes to transform their quarry into the best possible venison.

http://www.tusfiles.net/pu6z09lipg0s
http://uploaded.net/file/0oaundyk/PYL-THH.pdf
http://www.nitroflare.com/view/4C7C840083CD7B7

PP

Anonym sa...

Geri Harrington, "Growing Chinese Vegetables in Your Own Backyard: A Complete Planting Guide for 40 Vegetables and Herbs, from Bok Choy and Chinese Parsley to Mung Beans and Water Chestnuts"
2009 | ISBN-10: 1603421408 | 216 pages | EPUB | 6 MB

"Growing Chinese Vegetables in your Own Backyard" addresses both interests with plant-by-plant advice on planting, growing, and harvesting more than 40 Chinese vegetables and herbs, from the familiar snow pea to the still exotic Chinese pumpkin. For every plant, the reader will also find simple recipes and tips for culinary uses. An extensive seed source list directs readers to reliable retailers for the primary plants and many delicious varieties. Adding to their appeal, many Chinese herbs and vegetables are very easy to grow in containers as well as in traditional beds. Container gardeners will find a section dedicated to plants that thrive in containers and specific advice on how to keep plants healthy, happy, and productive in their small gardens. Home vegetable gardeners looking for a new challenge will love the chapter on water gardens. Water chestnuts, taro, arrowhead, and Chinese lotus can be grown successfully in tubs as small as 25 gallons. Best of all, water gardens never need to be watered, mulched, or weeded. In traditional beds, in containers, or in small pools, Chinese vegetables thrive in all sorts of backyard gardens.

http://www.tusfiles.net/8mlsr0wj0fmg
http://uploaded.net/file/z8om2gg5/GHGCIOBY.rar
http://www.nitroflare.com/view/882850F9220FA10/1603421408-chinese.epub

The Garden Pool – Feed Your Family Food From Your Backyard Ecosystem By Dennis & Danielle McClung
English | 2012 | ISBN: n/a | 56 pages | PDF | 24.25 MB

How to design, build, and operate your own Garden Pool system of self-sustaining food production in your backyard.
Garden Pool started as one family’s blog to document converting an old backyard swimming pool in to a closed-loop food-producing urban greenhouse and has evolved in to a non-profit organization.The GP (short for Garden Pool) was a one of a kind creation invented by Dennis McClung in October of 2009. It is truly a miniature self-sufficient ecosystem.Garden Pool is dedicated to research and education of sustainable ways to grow food. Our mission as a non-profit is to develop better ways to grow food and help others do the same.

http://www.tusfiles.net/duc0f0y5pdgd
http://uploaded.net/file/21nqdhu9/DDMcCFYFTGP.pdf

PP

Anonym sa...

PP, jeg postet et svar til deg 20. i det forrige kommentarfelt men ser nå at du allerede skrev at vi flytter hit den 17. glemte visst å last inn mer.. he he
tror du det er noe sant i at blondiner er litt simple... når jeg ser litt objektiv på meg selv får jeg nesten fordommer mot meg selv ;)
her er svaret mitt;
Aha natural treatment og minibad… det var et gode råd. Lurer litt på hvilken matvarer det er som inneholder silisium: har prøvd å google litt med det blir stor sett anbefalt plantekost… fant en side da det stod at sjømat og innmat inneholder silisium, hvilken typer er spesielt rik på det? Har prøvd matvaretabellen.no men de hadde ikke silisium med i tabellen under sporstoffer, eller så er det at nettleseren min ikke klarer å vise hele tabellen..

Ang. det vi snakket om tidligere i sommer en gang, ja jeg mente vel den psykiske utviklingen ikke sjelens. Hvis det er slik at kun kosthold og næring har med den rent fysiske utviklingen å gjøre, da tror jeg at hun mangler næringsstoffer til tannutviklingen.. hvorfor skulle det ellers komme 3 og ½ tenner og så ikke noe mer. Et bøllefrø er hun helt sikkert.. :-) men tenner vil hun ha.. det er definitiv over å tilby tygget mat, det kommer i retur øyeblikkelig :-) gir henne most el finhakket mat, med kraft og kulturmelk ved siden av og håper at kroppen klarer å ta opp noe næring. Har noen ganger spyttet oppi maten hennes, for at hun skal få litt enzymer fra spyttet, men det resulterer i avvikende oppførsel hos storebror som på lik linje spytter oppi andres tallerken… nam nam

Spiller silisium en rolle i tannutviklingen? Møtte en naturlege i sommer og spurte om han visste noe om hva årsaken kan være at tannutviklingen stopper opp. Han spurte om det er noen spesielle symptomer hos jenta. Mest påfallende er hvor glad hun er i å spise sand (hun stapper det i seg, svelger det), og hun skal absolutt ha noe i munnen hele tiden, helst noen skittent. Ellers hissig liten dame. Han mente da at det kan være tegn på silisiummangel el at silisiumopptaket i kroppen er av en eller annen grunn blokkert. (Men han visste ikke hvilken mat som er inneholder silisium) tenker du det kan være noe i det han sa?
Er det dumt å bruke en Zink – Creme til barnestumper. Jeg kjøpte en gang en fra Weleda, som selger naturlige babypleie produkter, men husker det var snakk om nanopartikler av zink i solkrem som blir tatt opp i kroppen, og det var visst ikke bra, el har jeg misforstått? Da er det kanskje samme greia med denne salven? Her er ingrediensene: Inactive Ingredients: Beeswax, calendula flower extract, cananga oil, chamomile flower extract, citrus aurantium leafy twig (petitgrain) oil, clary sage oil, glyceryl linoleate, hectorite, lanolin, lavender oil, orange oil, rosemary oil, sage oil, sesame seed oil, styrax benzoin resin, sweet almond oil, water. Acitve Ingredients: Zinc Oxide 12%

Annelie

Nøtteliten sa...

PS Annelie: Da Lillemann var baby brukte jeg barnesalve herfra: http://lykkeligsomliten.no/

Den gangen visste jeg ikke alt det jeg vet nå, men jeg tror ingrediensene er helt ok. Nå i dag ville jeg ha forsøkt med kokosolje (men det har du sannsynligvis forsøkt allerede, for alle disse tingene vet du jo)

Anonym sa...

Alle animalske matemner inneholder kisel/silisium, især fra flermagede dyr, slik at det har lite for seg å fokusere på spesielle kilder eller tilskudd. Kisel spiller en liten rolle i utviklingene av tenner og skjelett (men mer for kollagenet), men kan omdannes til kalsium om man mangler kalsium. Da forutsatt at man har normal tarmflora.

Hva gjelder appetitt for sand, søk på pica eating

Sinksalve er helt ok, men ikke i nanopartikkelform. Meg bekjent er sink ikke i nanoform i de fleste sinksalver, kun som solbeskyttelsesfilter i solkremer

PP

Anonym sa...

"For mye salt i kroppen stimulerer hormonet aldosteron og kortisol i binyrene, som så gir beskjed til nyrene å beholde mer væske. De fører også til at kroppen kvitter seg med kalium og dette kan forverre det hele og føre til at blodtrykket øker. Mesteparten av salt i kosten vår kommer fra bearbeidede matvarer, gjerne farseprodukter og salte snacks. Du vil knapt finne noen industrielt fremstilte matvarer som ikke inneholder salt."
Stemmer dette?

"Du oppgir å bruke ”masse” salt; husk at natrium må balanseres med kalium, og mangel på kalium er en av flere årsaker til bl.a forstoppelse." At når man begynner å bruke mye salt må man spise/drikke en del melkeprodukter?

Hvordan får man for høye kalium eller koppernivåer? Har lest at det er ifm. svetting. Jeg svetter veldig mye.

Anonym sa...

Jeg lurer også på dette, men jeg har gått ned i vekt etter jeg begynte med tradisjonskost, men er det noen måte å beholde brystene på? Skulle tro fettet var bra og la seg der. Hehe

Anonym sa...

Jeg besvarer som nevnt mange ganger tidligere ikke anonyme spørsmål. Bruk navn eller kallenavn.

Ellers har jeg problemer med nettilgangen, da modemet mister kontakten med nettleverandørens server støtt og stadig. Det er dermed usikkert om jeg får besvart spørsmål før jeg får nytt modem om ca 3 uker.

PP

Anonym sa...

Kate Walker, "Practical Food Smoking: A Comprehensive Guide"
2011 | ASIN: B00796E8QA | ISBN-10: 1897784457 | 128 pages | EPUB | 1 MB

The craft of smoking food was once commonly practised in order to preserve food-stuffs and enhance flavour, but the advent of the cold-store, the fridge and chemical food preservatives saw the decline of the practice. However, as consumer demand for wholesome produce increases, the interest in food smoking is becoming greater. Kate Walker, a professional food smoker has written a practical guide of value to home-smokers and commercial concerns alike which covers every aspect of the art and craft. The book covers the history of smoking, selection of raw materials, brining, the practice of smoking at home and for the business concern, smoke ovens and other equipment, setting up a smoking business, finance, marketing, hygiene and environmental matters, packaging and labelling and do's and don'ts.

http://uploadrocket.net/jo8t5e9swwia/B00796E8QA_Smoking.epub.html
http://www.nitroflare.com/view/7E5BEAE61D30386/b00796e8qa-smoking.epub
http://uploaded.net/file/qrktoksk

Ronald Pattinson, "The Home Brewer's Guide to Vintage Beer: Rediscovered Recipes for Classic Brews Dating from 1800 to 1965"
ISBN: 1592538827 | 2014 | EPUB | 160 pages | 38 MB

Raise a glass to vintage beer! Treat yourself to a tour through time with this historical collection of beer recipes from 1800 to 1950. Within these pages, you’ll discover timeless recipes, along with drink profiles, and tales of how these tasty brews became a part of the evolution of beer. Each chapter delves into a different style of beer: porter, stout, pale ale, mild ale, stock ale, burton ale, scotch ale, brown ale, dinner ale, light ale, table beer, and more, and explores the history of each style with recipes representative of different periods in time. Whether you choose to adapt the recipes to suit your palette or recreate them, you’ll bring history to life with each brew you make. Learn how beer has evolved over the last two hundred years and how you can easily recreate authentic recipes right in your own home.

http://www.nitroflare.com/view/932E2FBDBCFBBCF

PP

Anonym sa...

Health and the Gut: The Emerging Role of Intestinal Microbiota in Disease and Therapeutics by William Olds
English | 2014 | ISBN: 1771880724 | 410 pages | PDF | 5,4 MB

The study of the intestinal ecosystem of bacteria in the human gut—the gut microbiome—is a new field that is rapidly evolving. This book serves as an introduction to some of the new and exciting research that is being done in this field. Included are chapters that examine the following:

• Gut microbiome’s roles in the pathogenesis of obesity and autoimmune disease

• The effect of nutrition on the richness of the microbial community

• The stability of the microbiome to various stressors

• Emerging ways to diagnose diseases using the microbiome

• Exciting prospects for using these microbes to cure disease

This easily accessible reference volume offers a comprehensive guide to this relatively new field of study. Edited by a researcher from Yale University, Health and the Gut: The Emerging Role of Intestinal Microbiota in Disease and Therapeutics is an authoritative and easy-to-use reference, ideal for both researchers in the field and those who wish to gain more information about the impact of gut microbiota on human health.

http://www.nitroflare.com/view/8E4DF1985F12E99

PP

Anonym sa...

Sleep, Circadian Rhythms, and Metabolism: The Rhythm of Life by William Olds
English | 2014 | ISBN: 1771880627 | 378 pages | PDF | 5,6 MB

Providing a nuanced study of the connections between sleep, circadian rhythms, and metabolis, this informative book examines how circadian actions affect the liver and adipose tissue, the brain, and metabolism.

This important book introduces the reader to circadian rhythms in the body and the external cues that set them, discusses on a molecular and organ level how disrupting these clocks results in metabolic and sleep disorders, and looks at the clinical applications of circadian rhythms, with a focus on sleep.

The book covers a variety of important research in the field, including:

• The power of computational biology to uncover new nodes in the network of circadian rhythms

• Circadian rhythms as they relates to obesity

• How late-night shift conditions impair the body’s ability to keep time and promote metabolic diseases and how this can be mitigated by strategic planning of feeding times

• The relationship between the suprachiasmatic nuclei and orexin neurons, demonstrating the elegant interplay between our biological clocks and wakefulness

• How sleep disorders can result from irregular circadian rhythms and potential ways to diagnose this in individuals

• How sleeping behaviors can disturb the hypothalamic-pituitary-adrenal axis and the repercussions of this disruption on female reproduction

• How disruption of sleep can be clinically beneficial for depressed patients

• How mental state is influenced by circadian rhythm

http://www.nitroflare.com/view/EA10363EA672496/1771880627.pdf

PP

Anonym sa...

The Encyclopedia of Underground Strength and Conditioning How to Get Stronger and Tougher--In the Gym and in Life--Using the Training Secrets of the Athletic Elite
Language: English | EPUB / MOBI | ISBN-10: 0938045628 | 2014 | 424 pages | 15 MB / 16 MB

Some of the world’s toughest—and most successful—men have endorsed Zach Even-Esh’s Encyclopedia of Underground Strength and Conditioning as a must-have, go-to resource for developing the supreme athletic durability, multi-functional strength and spiritual fortitude they most prize…Men like JOE DE SENA, founder of The Spartan Race, the warrior-athlete CDR MARK DIVINE, founder of SEALFIT, and revered strength coach and powerlifting world champion MARTY GALLAGHER.

The inspirational life lessons shared in this book along with these training methods are what make this book powerful and timeless. If there’s a hardcore, super-functional tool or tactic for maximizing strength, speed or muscle, it’s here—bodyweight, kettlebells, barbells, tires, ropes, sandbags, kegs and sleds. The bodyweight section alone is worth more than the price of the book—it’s a ‘must read’ for calisthenics fans.
No book combines the old-school methods of strength training and muscle-building with the new science of performance enhancement and athletic conditioning better than The Encyclopedia of Underground Strength and Conditioning. And no author delivers his knowledge with more heart and passion than Zach Even-Esh.
This 'bible of strength' is an inspiring must-read for every athlete, coach and fitness enthusiast of any age who wants to help themselves or others get an edge on the competition and become bigger, stronger, faster and tougher.

Zach Even-Esh has filled his book with the kind of wisdom that can only be obtained from years in the trenches making mistakes and learning from them. Zach outlines techniques and tactics to build not only useable strength, but well-rounded athleticism that enhances performance and provides resilience from injury. The ultimate report card for a coach is results, not knowledge of theory. Zach gets results for real people.

• Become the Total Athletic Package, with a farm boy’s all-around power and a gladiator’s whipcord resilience…
• Develop the mental toughness, durability and spiritual fortitude that would do a hardened Spec Ops proud…
• Develop the steely, never-ever-quit endurance capacity of a true champion…
• Become fully prepped to overcome the rigors and uncertainties of your combat-sport—or whatever else gets thrown at you…
• Combine the horsepower of a Ferrari with the grinding strength of a tow truck…
• Get stacked with righteous cords of “GO! GO! GO!” hyper-powerful, hyper-functional muscle…
• Make relentless progress in your physical prowess—without sacrificing your health…
• Develop a tigrish self-confidence that guarantees you NEVER surrender to any set back or apparent obstacle…
You CAN have all of this—and a whole lot more—because master-athletic coach Zach Even-Esh, has already delivered on these promises to literally thousands of real-world athletes over the last 25 years…
Zach has spent over 25 years figuring out what REALLY works in the REAL world to be utterly devastating athletically. And he is ready to share ALL of this hard-won know-how with you…
Zach’s sole mission in life is to pass on to the world what truly does work to produce an EFFECTIVELY strong and powerful human being.
Punch a ticket to ride with Zach—and enter the exalted territory of the “Soul Athlete”…
“Soul Athletes” see the whole world as their physical-transformation playground. Doesn’t matter where you are—you work with what you got…trees, sand, tires, sledgehammers, kettlebells, barbells, ropes, trucks, sandbags, ocean, kegs, stones, sleds, bodyweight, free weights, training partners, playgrounds, scaffolding, park benches…whatever you can lift, pull, grind, push, run with, jump over, grab…

Anonym sa...

The soul athlete engages with his total environment with deep passion, for the love of it, for the blissful pain of it—and for the shear unadulterated FUN of it…the keys to the kingdom are right here for your taking…

http://www.nitroflare.com/view/641B7899D123EA2/the.enc.of.unde.st.epub
http://www.nitroflare.com/view/594426B3C116F39/the.enc.of.unde.st.mobi

Peter Conrad - The Medicalization of Society: On the Transformation of Human Conditions into Treatable Disorders
Published: 2007-04-20 | ISBN: 0801885841, 080188585X | PDF | 224 pages | 3 MB

Over the past half-century, the social terrain of health and illness has been transformed. What were once considered normal human events and common human problems -- birth, aging, menopause, alcoholism, and obesity -- are now viewed as medical conditions. For better or worse, medicine increasingly permeates aspects of daily life.
Building on more than three decades of research, Peter Conrad explores the changing forces behind this trend with case studies of short stature, social anxiety, "male menopause," erectile dysfunction, adult ADHD, and sexual orientation. He examines the emergence of and changes in medicalization, the consequences of the expanding medical domain, and the implications for health and society. He finds in recent developments -- such as the growing number of possible diagnoses and biomedical enhancements -- the future direction of medicalization.
Conrad contends that the impact of medical professionals on medicalization has diminished. Instead, the pharmaceutical and biotechnical industries, insurance companies and HMOs, and the patient as consumer have become the major forces promoting medicalization. This thought-provoking study offers valuable insight into not only how medicalization got to this point but also how it may continue to evolve.

http://www.nitroflare.com/view/0393852118C6490

PP

Anonym sa...

1 - nei, det er helt motsatt, som jeg har skrevet mange ganger her i bloggen (søk på aldosteron). Mangel på salt øker aldosteronaktiviteten, ikke motsatt. Tilstrekkelig med salt holder mao aldosteron i sjakk, så sant hormonet ikke blir aktivert av renin og angiotensin pga mangel på vitamin D. Aldosteron aktiveres da ikke alene, men som del av renin-angiotensin.aldosteronsystemet/RAAS.

2 - hva har salt å gjøre med melkeprodukter? Blander du kanskje kalium med kalsium?

3 - gjennom mye plantekost, korn, frø, nøtter og belgfrukter, samt for lite magnesium, salt/natrium og/eller proteinkonsum. Man taper også natrium via svette og urin.

For koppers vedkommende spiller også sinkmangel og eventuelt kopperspiral en rolle. Mer info her -
http://www.westonaprice.org/modern-diseases/copper-zinc-imbalance-unrecognized-consequence-of-plant-based-diets-and-a-contributor-to-chronic-fatigue/

PP

Anonym sa...

Fine PP, tusen takk! Bok er lastet ned, og Ertesvåg må vente :-)

Novisen

Vera sa...

Jeg lurer på om sånne saltlamper har alle de positive efektene som det står her: http://www.altshop.no/1093-saltlampe-natural-2-3-kg

Vet du det? Du som har lest så mye forskjellig :D

Anonym sa...

o A Seth Book: The Nature of Personal Reality by Jane Roberts
Publisher: Amber-Allen Publ.| ISBN: 1878424068 | May 17, 1994 | PDF | 480 Pages | 2 MB

The words of Seth, the personality channeled through Jane Roberts, show readers that they possess hidden powers within themselves that have the potential to transform their lives. By learning to control their own experiences, they can create a new, fulfilling reality.

http://stormwolfwords.files.wordpress.com/2014/05/jane_roberts-the_nature_of_personal_reality.pdf

Jeg fant ikke bokinfo, foreløpig, på neste -

Dreams, Evolution and Value Fulfillment 1 –

http://www.unchainedfreedom.com/download/Dreams,%20Evolution%20and%20Value%20Fulfillment.pdf

PP

Anonym sa...

De hjelper ved astma og respirasjonslidelser, men ikke mer enn som så. Mye av det som står i artikkelen er tull og tøys, og saltet kommer fra saltgruvene i Kewra i Pakistan, ikke i eller under Himalaya. Det er ingen forskjell på salt fra Kewra og annet havsalt som fordampet for millioner av år siden.

Søker du på ordet himalayasalt i bloggen får du mer info om svindeloplegget bak himalayasalt

PP

Anonym sa...

Andrew Zimmern, Jamie Bissonnette, "The New Charcuterie Cookbook: Exceptional Cured Meats to Make and Serve at Home"
ISBN: 1624140467 | 2014 | EPUB | 176 pages | 35 MB

James Beard Best Chef Award Winner

Master the Art of Charcuterie With Outstanding Recipes From An Award-Winning Chef

You haven't become a true food-crafter until you've mastered the art of charcuterie, and who better to show you the ropes than nose-to-tail icon, Jamie Bissonnette?

The New Charcuterie Cookbook features sausages, confits, salumi, pates and many other dishes for the home cook. With a wide variety of recipes, such as Banana Leaf-Wrapped Porchetta, Lebanese Lamb Sausages, Mexican Chorizo, Traditional Saucisson Sec and Simply Perfect Duck Prosciutto, you'll have a whole chopping block full of fun and different flavors to try that are distinctively Jamie's.

Packed with creative and delicious recipes, step-by-step photography and Jamie's insider knowledge and signature charm, this book is the only thing you'll need to make the best charcuterie at home.

http://www.nitroflare.com/view/FFD87098665F9EE
http://uploaded.net/file/xhuhm4ox
http://turbobit.net/4o856db6gdg6.html

Branden Byers, "The Everyday Fermentation Handbook: A Real-Life Guide to Fermenting Food--Without Losing Your Mind or Your Microbes"
ISBN: 1440573662 | 2014 | EPUB | 192 pages | 11 MB

Easy recipes to ferm up any kitchen!

Get ready for a wild microbial transformation with the healthy and flavorful foods in The Everyday Fermentation Handbook! Going way beyond ordinary sauerkraut and kimchi, this book teaches you the ins and outs of fermentation with simple instructions for fermenting just about every kitchen staple. Complete with tasty recipes for turning fermented foods into meals, you'll relish the opportunity to fill each day with mouthwatering dishes like:

Sourdough Belgian waffles
Miso and mushroom soup
Sauerkraut Pretzel grilled cheese
Chickpea and wild rice tempeh
Hard cider pie

The Everyday Fermentation Handbook helps you create more than 100 delicious fermented recipes--and a bona fide zoo of microbial diversity--right at home!

http://www.nitroflare.com/view/0AF10E8CC4EC3F8
http://uploaded.net/file/31vlx5ce
http://turbobit.net/7l0qe8lso7ii.html

PP

Anonym sa...

Hei Pp, lurte på om du kunne si noe om Synnøve gresk yoghurt:2% fett (skummetmelk, fløte, melkeproteiner, melkesyrekultur)

Skadelig eller ok? ...tenker det er negativt med den lave fett prosenten men det positive er at denne yoghurten kanskje ikke er homogeniset som de fleste andre yoghurt? Nå vet jeg jo selvsagt at ingenting kan måle seg med egenprodusert...men noen ganger må en ta lettvinte løsninger;-)

Hasselnøtten

Anonym sa...

http://empoweredsustenance.com/salt-lamps-air-purifiers/

Anonym sa...

Rothschild Money Trust, by George Armstrong
Omni Publications
Routledge | 227 pages | 1940 | ISBN: B000UBXPKQ | PDF | 1 mb

Mayer Amschel Rothschild, the founder of the Rothschild fortune, at the time of his death in 1812, created a trust of his estate, by will, for the elevation of the Jewish race and the establishment of a Jewish World Empire. The cardinal principles of the trust were secrecy, that the estate should be kept intact as a unit, that the heirs and their heirs should have only a communal interest in it, and that the estate as a whole should be governed by the eldest son of the eld-est son unless a majority of the heirs determined otherwise.
The estate has been preserved and managed since his death as a unit in pur-suance of the provisions of his will. There are now several hundred heirs, for the family is a prolific one, but the estate is communal and still under the management of one head. So far as known, the provisions of the wills of the members of the family still contain in substance the directions of the founder of the fortune. History affords but meager information regarding the rulers of this fortune and the extent of it, because of their secretive methods. No inventory has ever been filed and no division has ever been sought by any heir. Most of the histories of the Rothschild family are either Jewish or strongly pro-Jewish. While they are extravagant in praise of the virtues of the different members of the Rothschild family, they are rather meager in facts. The facts herein related have been gleaned from many sources and are based on infor-mation believed to be reliable.
We do not know the extent of the founder's fortune at the time of his death in 1812, nor do we know the present magnitude of it, but apparently it represents about one-half of the wealth of the world.

http://www.2downloadz.com/igsug8c6jn
http://uploaded.net/file/z4c17bvx

PP

Anonym sa...

Kjære PP,
Neutral deodoranthysteriet med tilbaketrekning, er det bare tull? Kan disse bakteriene skade noen som helst?
Hvis ei lita tutte som får tenner småtygger litt på utsiden av denne deodoranten( blant andre kjekke ting i mors toalettveske )men mor er opptatt med dusj og dill, er det grunn til bekynring da?
Hilsen fra hønemor

Anonym sa...

Det er bare tull, og det er like lite dokumentasjon bak dette som med alle andre såkalte patogene bakterier. Et søk viser null dokumentasjon og en masse beskrivelser av hvordan bakterier i familien tilsynelatende skal forårsake helseproblemer. Kun hypoteser og såkalte ”assosiasjoner” står som dokumentasjon. Bakterier i denne familien (opprinnelig pesudomonas, nå burkholderia) er for øvrig en naturlig del av kroppens flora, og både i kroppen så vel som i jord avgifter den ymse kjemikalier og sprøytegifter. Bakteriene er mao en del av løsningen/helbredet, og ikke (helse)problemet.

Kjemikaliene i selve deodoranten er potensielt helsefarlige, ikke bakterien.

PP

Anonym sa...

Hei PP- når det gjelder melkesyregjæring av gulerøtter- hvor lenge må de gjæres før de ikke skaper problemer og reduserer næringsopptaket når en spiser de til mat? Min erfaring er at gulerøtter (skjært i skiver) gjerne må stå i flere måneder før de mykner, men vet ikke om det er ensbetydende med at de er ferdig gjæret...? Eller kan de være harde og alikevel være ferdig gjæret? Bruker bare salt nær jeg melkesyregjærer grønnsaker og ikke myse.

Guleroten


Anonym sa...

http://empoweredsustenance.com/salt-lamps-air-purifiers/

Anonym sa...

Takk for hjelp. Det var det jeg trodde. Bruker kokosfett, men til ekstra "stress" dager bruker jeg denne.
Håper du får en flott helg, du har hvertfall gjort min bekymringsfri og fin. Takk for at du gir og gir til så mange.
Hønemor

Anonym sa...

Når de er myke er alt pektinet brutt ned. Pektinet legger seg da som ei slimliknende hinne over væsken. Salt gjør at pektinet blir hardere, slik at det tar lenger tid før det brytes ned. Fordelen er at gulrøttene er sprø i lengre tid under gjæring, og ulempen er innholdet av pektin.

PP

Vera sa...

Vil bare si at det ble helt fantastisk :-D Anbefales! Tørket fine skiver av lammelår, reinsdyrskav og hjortekjøtt. Neste blir hjerter av hjort :-D

Anonym sa...

PP, leste noen artikler på Weston A Price sider om tannlegen Royal Lee som hevder at vitamin C er den viktigste av alle vitaminer og i tillegg er den vanskeligeste å få i seg da den oksiderer så legg og dermed raskt forsvinner fra lagrede frukt og grønnsaker. Hva er di mening om dette og kan en få i seg nok vitamin c, (hva er foressten det daglige behovet) når en i hovedsak bare spiser animalsk basert mat?
Trillulure

Anonym sa...

Heia. Skrev en kommentar annets sted på bloggen din, eller rettere sagt et spørsmål, men har skjønt at den siden kanskje allerede er full så da ser du kanskje ikke dette innlegget. Jeg prøver på nytt. Min mor på 82 har blitt plaget med kroniske smerter som starter i baken/hofta og stråler ned på baksiden av låret. Legen sendte henne på røntgen og bildene viste hofteartrose/coxartrose. Hun går på blodtrykksmedisner fra før. Disse har hun gått på i mange år. Nå tar hun paracet for smertene som er uutholdelige. Disse tablettene gir henne diare og vondt i magen (under brystet). Nå lurer jeg på hva som kan gjøres. Legen sier hun bør operere. Dette skremmer henne da hun var igjennom mange operasjoner under krigen. Hun har ellers problemer med at det kommer sår på bena som har problemer med å gro. Legene sier at det er pga at veneklaffene som skal pumpe blodet opp igjen fra bena er defekte/svake. Hun er slank, men har en litt stor og hard mage og krum rygg. Hun har tydeligvis krympa mye i høyden. Jeg har satt henne til å ta kambocha eller eplecider før måltid, kraft eller gelatin, salt i vannet, henter upasteurisert melk til henne (som hun også lager melketette av), ingefær, pepper og gurkemeie. Har du noen råd til henne, Christer eller PP? Vil så gjerne at den gode moren min skal få slippe å ha det så vondt. Hun har gått å trent 2-3 ganger i uka, men nå orker hun ikke gå ut eller gjøre noe annet enn å spise, holde litt orden og få has på smertene. Hun er glad i en konjakk og litt vinn. Drikker litt kaffe til maten, og det er vel ikke så bra. Noen tips? Setter veldig pris på svar:-) MVH Frustrert datter

Anonym sa...

Har prøvd dette nå i 2 dager. Vortene blir mindre ettersom man kan pelle av der det er blitt hvitt og svart, men hele vorten er ikke blitt svart, vil det da bare være og fortsette med edikken så vil hele falle av ?

Christer sa...

Ja du må behandle vorten helt til den er borte. Når den er svart er den død og løsner slik at du kan pille den av :)

Anonym sa...

Håper virkelig dette virker! :) Har prøvd litt forskjellig fra apoteket uten hell.. Har prøvd dette i nesten 5 dager nå. Har eddik på bomull natt og dag. To kvelder har eg sittet med beina i eddik (kanskje litt overkill men :P ) Den ene har blitt svart tror eg, ellers er det bare blod. De andre har de svarte prikkene kommet frem. Men det verste er at det svir noe helt innforjæv...! Har ikke åpne sår. Eg kjenner det dunker inni foten og den er varm.. Men eg håper dette betyr at immunforsvaret har begynt å jobbe med saken? Har aldri hatt slik respons på noe av det andre eg har brukt, så håper eg er på god vei :)

Anonym sa...

Eg måtte slutte med eddiken for det gjorde så vondt. Klarte såvidt å halte meg fremover.. Men nå, en uke senere ser det faktisk ut som de er borte! Helt utrolig :D Tusen takk for tipset!

Christer sa...

Det svir når huden rundt vorten er betent og behandles samtidig. Huden dør mye fortere enn selve vorten, og da vil huden under svi før det dannes ny hud. Jeg vil anbefale å avbryte benahdlingen til huden er bra igjen før man fortsetter å drepe vorten om det svir noe inn for jævlig. Når det begynner å svi er det tegn på at betennelsen er borte og ny hud skal lages. Man må av og til lide for skjønnheten :)

Anonym sa...

Hei.
Har prøvd dette i 4-5 dager nå, men vorten blir fortsatt ikke svart. Går med gjennomdynket pad både natt og dag. Vorten har derimot bare blitt gul-aktig av eddiken og har begynt å gå innover og skapet et lite "hull" inn i foten...:/

Tine sa...

Er eddik og hvitløksaft så effektiv som vortemiddel?

Christer sa...

Har aldri prøvd hvitløkssaft, men eddik fjerner effektivt vorter.